Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Chef fastighetsdrift

Regionservice

Vi söker nu dig som är redo för utmaningen att som 1:a linjens chef leda medarbetare och verksamhet vid vår fastighetsdrift i Västervik. Du kommer tillsammans med enhetens medarbetare att ansvara för drift, service, tillsyn och skötsel samt avhjälpande åtgärder på Region Kalmar läns fastigheter i Västervik med omnejd. För oss är arbetsglädje och trivsel viktigt – vi strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen!

I uppdraget har du personalansvar för fastighetsdriftens medarbetare som idag består av 22 personer. Tillsammans utvecklar ni verksamheten mot gemensamma mål. Du kommer även att ha tät samverkan med driftcheferna på våra sjukhus i Kalmar och Oskarshamn. Du har ekonomiskt ansvar för verksamheten, är underställd basenhetschefen och ingår i Regionfastigheters ledningsgrupp. Utöver ditt uppdrag som chef kommer du att arbeta med övergripande frågor inom fastighetstekniska installationer och förebyggande underhåll.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Om dig

Vi söker dig som har en för uppdraget relevant högskoleutbildning och/eller flera års erfarenhet av arbete i ledande befattning gärna med kvalificerade driftsfrågor. I tjänsten ingår personsäkerhetsansvar samt elanläggningsansvar för fastighetsdriften i Västervik och det är därför önskvärt att du har tidigare erfarenhet av dessa roller. B-körkort är ett krav då tjänsten medför resor över länet.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du känner dig bekväm i rollen som ledare samt har förmågan att skapa delaktighet och engagemang bland dina medarbetare. Du är lyhörd med ett intresse för att hjälpa andra i rätt riktning för att uppnå bästa möjliga lösning utifrån uppsatta mål. I din kommunikation är du tydlig, du säkerställer att ditt budskap nått fram. Genom planering, prioritering och uppföljning skapar du struktur i ditt arbete både för egen del och mot gruppen du leder.

Vi jobbar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 

Din framtida arbetsplats

Basenheten Regionfastigheter finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vår uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster. Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter.

Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/239

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-04-07
Upplysning om tjänsten

Ingemo Fahlstedt

010-3584343
Upplysning om tjänsten

Stefan Polteg, Vision

0103580661

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30