Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Byggprojektledare

Regionservice

Region Kalmar läns fastighetsbestånd utvecklas ständigt och nu har du möjligheten att vara en del av den utvecklingen! Vi har många spännande och komplexa projekt framöver och i rollen som byggprojektledare får du vara med och påverka från projektens tidiga skede. Du erbjuds stimulerande arbetsuppgifter kopplat till utveckling och förvaltning av tekniskt avancerade byggnader och system, vilka är en förutsättning för den moderna vården. Som byggprojektledare på Region Kalmar län ansvarar du för projekt från programhandling till garantibesiktning.

Tillsammans med en funktionsplanerare, som ansvarar för verksamhetens behov, leder ni en grupp som förutom er består av konsulter, entreprenörer och kollegor. Ni strävar tillsammans mot projektets och verksamhetens bästa. Tillsammans är vi med och räddar liv varje dag.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Om dig

Vi söker dig som har en för uppdraget relevant högskole-/universitetsexamen och flera års erfarenhet av arbete i byggprojekt, i en likande roll eller som entreprenör, konsult eller beställare. Du ska ha arbetat med projektekonomi och har kompetens inom entreprenadjuridik. Vi önskar att du har erfarenhet av projektering, projekteringsledning med vana att leda projekterande konsulter samt innehar byggteknisk kompetens. Det är önskvärt att du arbetat med sjukhusprojekt tidigare eller arbetat i projektorganisationer med komplexa projekt.

För att lyckas i detta arbete behöver du vara en engagerad person med driv och förmåga att inspirera och stärka din omgivning. Du är en trygg och lyhörd person som genom samarbete och god dialog tar tillvara på andra människors kunskaper. Du är kommunikativ och kan förmedla projektinformation till både ledning och projektdeltagare. Du är även strukturerad och van att arbeta med problemlösning och uppföljning. B-körkort är ett krav då tjänsten innebär resor i länet. 

Din framtida arbetsplats

Vi arbetar med ny-, om- och tillbyggnadsprojekt och ansvarar för byggprocessens alla faser. I projektteam är vi cirka 20 medarbetare och merparten av oss sitter i nyrenoverade lokaler intill länssjukhuset i Kalmar. För oss är arbetsglädje och trivsel viktigt – vi strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen!

Tillsammans med Regionfastigheters övriga enheter har vi ansvar för fastighetsbeståndet som omfattar cirka 200 byggnader med en total yta om cirka ca 400 000 kvadratmeter. Vår uppgift är att vara en strategisk fastighetsägare som på ett rationellt och effektivt sätt tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för Region Kalmar läns olika verksamheter, samt att förvalta egendomen på ett sätt som bevarar värdet över tid. I detta ingår fastighetsdrift, underhåll och tekniskt verksamhetsanknutna tjänster.

Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/347

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-18
Upplysning om tjänsten

Maria Liljenberg

010-3584168
Upplysning om tjänsten

Tina Gardelin, Vision

010-3584403

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30