Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Biomedicinsk analytiker klinisk kemi och transfusionsmedicin

Biomedicinsk analytiker klinisk kemi och transfusionsmedicin

Diagnostiskt centrum

Kom och bli en del av vårt team där varje dag är en ny möjlighet att växa och göra skillnad. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med engagerade kollegor och en ständig möjlighet till personlig och professionell utveckling. 

Arbetsuppgifterna varierar mellan olika arbetsstationer inom klinisk kemi och transfusionsmedicin så som allmänkemi, hematologi, koagulation, immunokemi och blodgruppsserologi, preanalys, provtagning och tappningsverksamhet. Under våren och sommaren så analyserar vi även pollen, vilket vi är ensamma om att göra i vår region.

Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och vi bedriver verksamhet dygnet runt. Arbetstiderna för aktuella tjänster varierar mellan dag, kväll, natt och helg.

Om dig

Vi letar efter en legitimerad biomedicinsk analytiker eller någon med liknande naturvetenskaplig utbildning. Du är nyfiken, ansvarsfull och redo att ta dig an varierande arbetsuppgifter inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi välkomnar både erfarna praktiker och nyutexaminerade talanger som vill växa tillsammans med oss. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Din framtida arbetsplats

Ett varierande och inspirerande arbete med engagerade kollegor. Det finns möjligheter till att fördjupa sina kunskaper och få ett ökat ansvar. Vår arbetsplats i Västervik är mer än bara ett ställe att jobba på - det är en gemenskap där vi värdesätter arbetsglädje och samarbete. Vi tar stolthet i våra traditioner som "kakfestivalen" och "julgodisparaden", och vi ser fram emot att välkomna nya kollegor till vårt varma och stöttande team. Hos oss får du inte bara ett jobb, utan en plats där du kan växa och göra skillnad varje dag.

Vi tillämpar löpande rekrytering, så välkommen in med din intresseanmälan redan idag!  

På Diagnostiskt centrum utförs årligen fler än sex miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.
Hos oss arbetar 260 medarbetare inom enheterna klinisk patologi, klinisk mikrobiologi, klinisk kemi och transfusionsmedicin, klinisk fysiologi och nuklearmedicin, smittskydd och vårdhygien samt biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Här på Diagnostiskt centrum utför vi ett meningsfullt arbete av hög kvalitet och erbjuder en god service.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/291

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-07-30
Upplysning om tjänsten

Pernilla Strömberg, avdelningschef

+46103586104
Upplysning om tjänsten

Kevin Gustavsson, Vårdförbundet

+46103586100
Upplysning om tjänsten

Gunlög Granquist, Vårdförbundet

+46103586100

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30