Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Biomedicinare eller likvärdig naturvetenskaplig utbildning

Diagnostiskt centrum

Vill du bli en del av ett engagerat team där varje dag erbjuder en ny möjlighet att växa och göra skillnad? Hos oss på klinisk kemi och transfusionsmedicin i Västervik erbjuder vi en inspirerande arbetsplats med dedikerade kollegor och goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Om dig

Vi söker en noggrann, social och ansvarsfull biomedicinare eller någon med annan likvärdig naturvetenskaplig utbildning. Delar du vår passion för klinisk kemi och transfusionsmedicin är detta arbetsplatsen för dig. Oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad, värdesätter vi din personliga lämplighet och vilja att utvecklas hos oss.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Din framtida arbetsplats

Hos oss väntar ett varierande och inspirerande arbete med engagerade kollegor. Som en del av vårt team kommer du att arbeta inom olika arbetsstationer inom klinisk kemi och transfusionsmedicin, inklusive allmänkemi/immunokemi, hematologi, koagulation och blodgruppsserologi. Vi bemannar även en provtagningsenhet och en tappningsverksamhet. Under våren och sommaren analyserar vi pollen, vilket är unikt för vår region. Vi är en dygnet runt-verksamhet som ständigt strävar efter att tillgodose våra kunders behov. Vår verksamhet är en viktig del i vårdkedjan och är ackrediterad enligt ISO 15189:2022

Västerviks sjukhus är inte bara en arbetsplats, utan en gemenskap där vi värdesätter arbetsglädje och samarbete. Vi är stolta över våra traditioner som "kakfestivalen" och "julgodisparaden", och ser fram emot att välkomna nya kollegor till vårt varma och stöttande team. Här får du inte bara ett jobb, utan en plats där du kan växa och göra skillnad varje dag.

Vi tillämpar löpande rekrytering, så skicka in din intresseanmälan redan idag!

På Diagnostiskt centrum utförs årligen fler än sex miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.
Hos oss arbetar 260 medarbetare inom enheterna klinisk patologi, klinisk mikrobiologi, klinisk kemi och transfusionsmedicin, klinisk fysiologi och nuklearmedicin, smittskydd och vårdhygien samt biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Här på Diagnostiskt centrum utför vi ett meningsfullt arbete av hög kvalitet och erbjuder en god service.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/502

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-11
Upplysning om tjänsten

Pernilla Strömberg, avdelningschef

+46103586104
Upplysning om tjänsten

Kevin Gustavsson, Vårdförbundet

+46103586100
Upplysning om tjänsten

Kim Norell, Naturvetarna

+46103581046
Upplysning om tjänsten

Gunlög Granquist, Vårdförbundet

+46103586100

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30