Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Behandlare barn- och ungdomspsykiatrin

Psykiatriförvaltningen

Vill du vara med och utveckla barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete som kurator på BUP i Västervik.

Du blir en del av ett tvärprofessionellt team med lång erfarenhet och stor kunskap. Du kommer självständigt och i teamet arbeta med bedömning, utredning och behandling av de barn, unga och vårdnadshavare som söker sig till oss. Sökorsak kan vara ångest, nedstämdhet eller beteendeproblematik.  Vi har även en akutfunktion där du kommer att ingå. Vi arbetar med vårdbedömning med hjälp av triageringsverktyget BCFPI (Brief Child and Family Phone Interview).

Samverkan med skola, socialtjänst och vårdgrannar är en viktig del av ditt arbete.

Du erbjuds regelbunden extern handledning i arbetet och vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningsperioden så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Om dig

Vi söker dig som är behandlare och har en utbildning som arbetsgivaren bedömer är relevant för tjänsten, till exempel socionom, sjuksköterska eller motsvarande. Vi ser gärna att du har en steg 1-utbildning i psykoterapi/familjeterapi. Har du erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är det en fördel.

Du är en engagerad person med stort intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och du trivs med att dela med dig och ta emot nya kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och din inställning bidrar till ett bra arbetsklimat där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa behandlingskvalitet för våra patienter. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. På mottagningen i Västervik är vi ett 30-tal medarbetare som under ett år möter ungefär 1200 barn, ungdomar och deras familjer. Mottagningen ligger centralt med gångavstånd till buss- och tågförbindelse.

Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.
Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/454

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-20
Upplysning om tjänsten

Maja Thulin, avdelningschef

010-3586428

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30