Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Barnmorska

Västerviks sjukhus

Vill du som barnmorska ha ett stimulerande och utvecklande arbete där du utifrån behov och erfarenhet kan komma att rotera mellan förlossningen, BB och gynavdelningen på Västerviks sjukhus? Stämningen på kliniken genomsyras av stolthet över det arbete vi gör tillsammans och att vi sätter patienten först. Vi vårdar kvinnor i alla faser av graviditeten och har ett nära samarbete med barnkliniken på Västerviks sjukhus. Hos oss får du bredden inom förlossningsvård/kvinnosjukvård som innefattar allt från akut omhändertagande på förlossningen till vård i livets slutskede på gyn-avdelningen. I gruppen värnar vi om och hjälper varandra samt har både en stödjande och välkomnade kultur liksom god stämning i vår sammansvetsade arbetsgrupp. Som anställd hos oss erbjuds du en rad förmåner. 

Om dig

Vi söker dig som nyfiket bidrar med din kompetens till vår härliga arbetsgrupp. För att lyckas i rollen behöver du vara legitimerad barnmorska, gärna med yrkeserfarenhet. Eftersom vi utbildar barnmorskor är det positivt om du har handledarkompetens. Som person känner du igen dig i att du är trygg, självständig samt har förmåga att fokusera på rätt saker i din yrkesroll. Ditt omdöme, din samarbetsförmåga och förmåga att förmedla information på ett för situationen lämpligt sätt är en tillgång i uppdraget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Urval och tillsättning av tjänsten kan ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan till oss - vi är nyfikna på dig!

Din framtida arbetsplats

Kvinnokliniken i Västervik och Mödrahälsovården i norra Kalmar län verkar genom att bedriva en välfungerande hälso- och sjukvård inom kvinnosjukvård, mödrahälsovård och förlossning. Kliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningsavdelning. Vårdavdelning omfattar BB och gynekologisk slutenvård med 15 platser.
Våra styrkor beskrivs i form av lojalitet och flexibilitet med stort lösningsfokus. Vi har roligt tillsammans och är stolta och upplever arbetet som både utvecklande och meningsfullt.
"Hos oss är vi omtänksamma mot varandra och fokuserar på patientens och dess anhörigas bästa!"

Västerviks sjukhus är ett av tre sjukhus i Kalmar län. Sjukhuset är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På Västerviks sjukhus finns jobb för dig som vill utvecklas i din roll tillsammans med trevliga kollegor. Här arbetar drygt 1200 medarbetare och vi har en fin sammanhållning och en bred kompetens. Sjukhuset är lagom stort och du får en trygg, och trivsam anställning med möjlighet till att lära nytt. Det ligger i anslutning till Västerviks centrum och är nära skärgården.

Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/392

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-08-31
Upplysning om tjänsten

Madeleine Örjestam, avdelningschef

010-3587038
Upplysning om tjänsten

Emma Lindgren, avdelningschef

010-3587320
Upplysning om tjänsten

Malin Nyström, SRAT

010-3586129
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

072-2223706

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30