Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Barnmorska mödrahälsovård, Hultsfred

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Du välkomnas av ett härligt sammansvetsat och kompetent gäng som består av två barnmorskor och en undersköterska. Uppdraget innebär att du bland annat arbetar med graviditetskontroller, föräldrastöd, telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning, ungdomsmottagning med utåtriktad verksamhet samt förebyggande gynekologisk hälsokontroll. Mottagningen är en del i ett större sammanhang som omfattar fyra andra familjecentraler. Vi har nära samverkan med både mödrahälsovården i Vimmerby och övriga mottagningar inom regionen. För att du ska få en så bra start som möjligt, erbjuder vi dig en anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter. 

Vi söker

För att lyckas i rollen behöver du vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt, gärna med erfarenhet av mödrahälsovårdsarbete. Du är en person som ger ett personligt, tryggt och professionellt bemötande till både patienter och kollegor. Genom ditt engagemang och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer. Du strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt, tycker om att ta eget ansvar och gör väl avvägda prioriteringar. Ditt förhållningssätt gentemot kollegor och patienter genomsyras av positivitet och engagemang. I denna roll behöver du ha B-körkort eftersom resor förekommer i tjänsten, vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna tjänst, tillsättning av tjänst kan ske före sista ansökningsdagen.
Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

Mödrahälsovården i Hultsfred är en av fem mottagningar i norra region Kalmar län. Vi är omkring trettio medarbetare som består av barnmorskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Organisatoriskt tillhör mödrahälsovården i Hultsfred Kvinnokliniken på Västerviks sjukhus med drygt hundra medarbetare. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/990

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-16
Upplysning om tjänsten

Eva Wester, Avdelningschef

0490-86379
Upplysning om tjänsten

Maria Ringenhag, Avdelningschef

0490-86358
Upplysning om tjänsten

Linn Winberg, SRAT

0490-86183

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30