Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

AT-läkare Västerviks Sjukhus

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Arbete på ett mindre sjukhus med de flesta specialiteter. Fördelarna är att du möter det breda sjukdomspanoramat, arbetar med enkla och snabba beslutsvägar och får mer tid för patienterna. Du blir en betydelsefull doktor från första dagen, successivt förväntas du i trygga former kunna axla ett större ansvar. Du går delvis ensam primärjour med läkare på huset och med gott bakjoursstöd. Inom allmänmedicin arbetar du med god handledning på de välfungerande hälsocentralerna i antingen Västervik, Vimmerby, eller Ankarsrum. Eventuellt kommer placering också att kunna ske i Gamleby.

På samtliga kliniker och hälsocentraler finns strukturerade utbildningsplaner med fokus på kliniskt arbete. Utöver fortlöpande utbildningsprogram finns bland annat utbildningsdagar i kirurgi-ortopedi-anestesi, utbildningsdagar i akutmedicin, internatdagar i etik o samtalsmetodik, utbildningsdag i försäkringsmedicin samt grupphandledning. Vi erbjuder även möjlighet att gå ATLS-kurs.

Vi erbjuder18 månaders allmäntjänstgöring.  Vi har fyra starter per år, hösten 2024  är start 1 september samt 1 december. En gemensam utbildningsvecka kommer att förläggas till v 36, oavsett startdatum för anställningen !

Intervjudagar är 12 och 13 mars och är du aktuell för intervju så kommer vi att kontakta dig.

Vi söker

Dig som brinner för läkaryrket och som har läkarexamen eller beslut om behörighet från Socialstyrelsen med goda kunskaper i svenska språket.

Läs mer om AT på Västerviks Sjukhus

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/66

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

8

Anställningsform:

Särskild visstidsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-06
Upplysning om tjänsten

Anna-Kajsa Sjöberg, AT-chef

0490-86000
Upplysning om tjänsten

Maria Ernfridsson, Studierektor

0490-86000
Upplysning om tjänsten

Ann-Margret Ottosson, HR

0490-86674
Upplysning om tjänsten

Terese Tjernberg, Studierektor

0490-86000
Upplysning om tjänsten

Moa Bodlund Odensten Läkarförening

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30