Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons AT-läkare Oskarshamn

AT-läkare Oskarshamn

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Hos oss arbetar du på ett mindre sjukhus. Fördelarna att arbeta på det lilla sjukhuset är att du snabbt sätter dig in i verksamheten och sjukhusets strukturer. Det är korta beslutsvägar och det ges mer tid för patienterna. Du blir en betydelsefull doktor från första dagen och en viktig kugge i gänget. Successivt förväntas du i trygga former kunna axla allt större ansvar.

Blocket är på 21 månader fördelat på 5,5 månad medicin, 5,5 månad kirurgi, tre månader på psykiatri och sex månader allmänmedicin slutligen en valfri månad. Vi har två starter hösten 2024. En gemensam utbildningsvecka kommer att förläggas till v 36, oavsett startdatum för anställningen.

En större del av din allmäntjänstgöring genomförs på sjukhuset i Kalmar och Västervik.
Du går egna primärjourer med mellanjour samt med ytterligare bakjoursstöd. Kirurgiplaceringen som är gemensam med Länssjukhuset i Kalmar och du utgår från Kalmar under hela kirurgplaceringen och gör endast en mindre del av placeringen i Oskarshamn. Tjänstgöringen inom psykiatri görs vid psykiatriska kliniken i Västervik samt vid öppenvårdsmottagningarna i Oskarshamn och  Västervik. Tjänstgöringen inom allmänmedicin görs vid hälsocentralerna i Oskarshamn eller Mönsterås.

I tjänstgöringen ingår:
Introduktionsdagar
Klinisk handledning
Huvudhandledare
Regelbunden AT-undervisning
Seminarier i exempelvis samtalsmetodik och försäkringsmedicin
16 000 kr i AT-peng (utbildningspott)

Vi söker

Vi söker dig med läkarexamen eller beslut om behörighet från Socialstyrelsen om examen erhållits utanför Norden.

Intervjudagar är 12 och 13 mars och är du aktuell för intervju så kommer vi att kontakta dig.

Vår arbetsplats

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/65

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Antal platser:

4

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-03-06
Upplysning om tjänsten

Bongomin Churchill Otto Studierektor

0491-782661
Upplysning om tjänsten

Joakim Eriksson HR-konsult

0491-782972
Upplysning om tjänsten

Bekim Ademi AT-chef

0491-782197
Upplysning om tjänsten

Edwin van Asseldonk, Läkarföreningen

0491-782153

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30