Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

AT-läkare Kalmar

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder tolv AT-block med start 2 september 2024 (6 tjänster) och
2 december 2024 (6 tjänster). Varje block utgörs av 20 månader samt möjlighet till en valfri månad.

Vi söker

Vi söker dig med läkarexamen eller beslut om behörighet från Socialstyrelsen om examen erhållits utanför Norden.

Krav

Medicinsk kompetens, har relevant medicinsk kunskap. Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift. God kommunikationsförmåga.

 

Meriterande

Tidigare underläkarerfarenhet, Undervisningserfarenhet

Samarbetsförmåga. God förmåga till informationsutbyte och samarbete med medarbetarna.

Problemlösningsförmåga. Kan förutse och förstå problem och hur de kan påverka patienten, den egna organisationen och andra aktörer.

Omdöme. Har förmåga att ta beslut baserade på kunskap och fakta, samt förstå orsak/samband.

Initiativförmåga och kreativitet. Kan planera och genomföra uppgifter utan detaljerade instruktioner, samt komma med konstruktiva förslag.

Självinsikt och personlig mognad. Har förståelse för hur det egna beteendet bidrar till god vård, och till sin egen och patientens säkerhet.

 

Vi ser rekryteringen som en långsiktig satsning på framtida specialister i Region Kalmar län.
Intervjuer kommer att hållas 11-13/3, 2024 på Länssjukhuset i Kalmar. Förutom intervju erbjuds information från AT-studierektor och AT-läkarchef samt lunch med nuvarande AT-läkare.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/69

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

12

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

35 100 (2024 års lönenivå) Vikariat efter läkarexamen ger visst tillägg.

Ansök senast:

2024-03-06
Upplysning om tjänsten

Sofia Lindquist

0480-83192
Upplysning om tjänsten

Christina Welander Gunnarsson

0480-81097
Upplysning om tjänsten

Erik Wettersand

0480-89939
Upplysning om tjänsten

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30