Vikarierande underläkare, BUP Kalmar län

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi söker nu vikarierande underläkare till vår öppenvårdsmottagningar.

Du kommer att arbeta som underläkare på enheten med fokus på kliniskt patientarbete. Vi arbetar tvärprofessionellt för att ge bästa vård och bedömningar till barn- och familjer med psykiatrisk problematik. Du kommer att jobba i tätt samarbete med överläkare och sjuksköterskor och ha god tillgång till handledning. Arbetet är förlagt till dagtid under vardagar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara omväxlande och vi ser gärna att du utvecklas hos oss.

Varaktighet: ca 8-10 månader. Intervjuer/tillsättning kommer ske löpande under ansökningstiden, så sök redan idag.

Vi söker

Legitimerad eller examinerad läkare, godkänd i Sverige, med intresse och engagemang för barn- och ungas hälsa och psykiatriskt arbete. Arbetserfarenhet inom psykiatri alternativt barn och ungdom ses som mycket meriterande. Kunskaper i svenska motsvarande nivå C1 är ett krav. ​

Arbetet kräver både förmåga till självständigt arbete och god samarbetsförmåga. Du är stabil, serviceinriktad och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Kalmar, Oskarshamn, Västervik/Vimmerby. I Kalmar finns en länsövergripande heldygnsvård med 4 platser. Till barn- och ungdomspsykiatrin hör även Anorexi och bulimicenter som finns i Kalmar och Västervik.
Just nu bygger vi nya lokaler för specialistpsykiatrin i nära anslutning till sjukhuset i Kalmar. Inflyttning planeras till i början av 2022. Motsvarande planering pågår i Västervik. Genom att vi samlar specialistpsykiatrins alla verksamheter under ett och samma tak skapar vi en modern, välkomnande, patientfokuserad, patientsäker och trygg verksamhet med utvecklingsmöjligheter. Du som patient kommer få smidigare övergångar mellan de olika delarna och verksamheten får vinster i form av bättre samordning.

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/501

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100% dagtid vardagar

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-31
Upplysning om tjänsten

Sanna Karlsson, Verksamhetschef

070-513 41 04
Upplysning om tjänsten

Maria Lepenioti, Chefsöverläkare

070-857 88 03
Upplysning om tjänsten

Maria Einarsson, Läkarförbundet

070-876 61 64

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet