Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Vikariat innan AT alt. legitimerad läkare Borgholms HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande vikariat på Borgholms hälsocentral. Du får en inblick i primärvårdens bredd samt nya kunskaper, erfarenheter och kontakter inför ditt framtida arbetsliv. Som läkare hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inkluderande mottagningsverksamhet samt tjänstgöring vid vår drop-in-mottagning för akuta besvär. Det finns alltid en specialist i allmänmedicin tillgänglig för frågor och handledning (s.k senior advisor). 

Vi bedriver ett ständigt utvecklings/förbättringsarbete och som medarbetare är du med och påverkar ditt arbete och din arbetssituation. Detta sker bl.a. i dagliga teamträffar, veckomöten i yrkesgruppen samt arbetsplatsträffar. Dessutom startar varje dag med ett kort gemensamt möte för hela hälsocentralen.

Vi söker

Vi söker dig med läkarexamen för tjänstgöring innan AT eller dig med svensk läkarlegitimation. Vi ser gärna att du har ett intresse för allmänmedicin. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga samt vilja att utvecklas i rollen som läkare.  

För att vara aktuell för vikariat innan AT ska du ha en godkänd läkarexamen som kan styrkas med examensbevis, vilket vi gärna ser att du bifogar i din ansökan. Är du legitimerad läkare krävs giltig svensk legitimation.

Vår arbetsplats

Vår läkargrupp består av flera specialistläkare i allmänmedicin (några med tilläggsspecialiteter), ST-läkare samt AT-läkare och läkarstudenter. Vi är en hälsocentral i framkant som driver utvecklingsarbete i grupper där varje personalkategori finns representerad. Vi är ledande vad gäller utvecklingen av framtidens primärvård och samarbetet mellan kommun och region. Om du inte redan vet allt om hur vi jobbar uppmanar vi dig att söka på Borgholmsmodellen och Hemsjukhuset på internet. 

Borgholms hälsocentral har nya fina lokaler med havsutsikt i centrala Borgholm. Här finns alla ålderskategorier representerade, vilket gör att både erfarenhet och ny kunskap tas till vara. Vi är en arbetsgrupp som har roligt på arbetet med patienten i fokus och på omvårdnad. Vi samarbetar med kommun, ambulans och Länssjukhus vad gäller vårt Hemsjukhus med syfte att skapa trygghet i hemmet för både äldre och svårt sjuka. Vi bedriver vår verksamhet även vid filial i Löttorp och vi utökar också vårt samarbete med södra Öland – Primärvård Öland.

Rekrytering sker löpande och tillsättning av vikariat kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/781

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-31
Upplysning om tjänsten

Björn Englund, Verksamhetschef

0485-15104
Upplysning om tjänsten

Jan Feldreich, Läkarförbundet

0706155751

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30