Verksamhetsutvecklare

Regionservice

Vi erbjuder

Har du ett intresse för verksamhetsutveckling av serviceprocesser och projektledning med uppgift att underlätta för hälso- och sjukvården?

Vi erbjuder ett intressant arbete där du arbetar med processutveckling, förbättringsarbete, projektledning och att utveckla förvaltningens verksamheter mot beslutade mål utifrån ett helhetsperspektiv och med kunden i fokus.

Du kommer på ett systematiskt sätt att driva förvaltningens kvalitets- och förbättringsarbete. Du arbetar på uppdrag av ledningen, men är också ett viktigt stöd till verksamheterna i deras arbete med processutveckling och förbättringsarbete. I rollen förväntas du komma med egna förslag på utvecklingsområden, vilket kräver att du har ett helhetsperspektiv och att du är uppdaterad i verksamheternas uppgifter och processer. Genom arbete med att effektivisera processer, nya arbetssätt och digital omställning driver du utveckling.

Du kommer att hålla i utbildningar och nätverk inom området och till viss del även samarbeta med andra verksamhetsutvecklare inom regionen. Det ingår även i rollen att ta fram exempelvis processkartor och rutiner.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom verksamhetsutveckling eller annat område som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har erfarenhet och kompetens inom processutveckling, förbättringsarbete och projektledning. För att bidra till att nå verksamhetens mål behöver du vara drivande och målfokuserad. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga samt lätt för att skapa goda relationer och engagemang.

Du har ett systematiskt arbetssätt och erfarenhet av att hålla i utbildningar. Du förstår vikten av systemstöd och digitalisering för omställning till nya arbetssätt. Du är självgående och tycker om att arbeta i grupp med olika professioner som tillsammans arbetar mot samma mål.

Eftersom resor i länet ingår i ditt arbete behöver du inneha B-körkort.

Vår arbetsplats

Inom Regionservice erbjuder vår basenhet ett stöd för både ledning och verksamhet när det gäller ekonomi-, HR- och kvalitetsfrågor. Tjänsten ingår i Ekonomi- och verksamhetsutveckling och är underställd förvaltningens ekonomichef.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/620

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-09-20

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Agnette Fredriksson

0480-844 02
Upplysning om tjänsten

Britt Wimarsson, Vision

0490-861 68

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30