Verksamhetsutvecklare, Vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du hjälpa till att utveckla psykiatrisk vård med fokus på ny teknik och digitalisering? Då kan vi erbjuda dig ett spännande och varierande arbete som verksamhetsutvecklare inom vuxenpsykiatrin i Västervik. Din roll blir att, utifrån verksamhetens behov, engagera och stödja chefer och medarbetare i kontinuerligt förbättrings- och utvecklingsarbete. Du är också med i basenhetens arbetsgrupp för avvikelsehantering där din roll blir att medverka i internutredningar, sammanställa rapporter och ta initiativ till förbättringar.

I tjänsten finns goda möjligheter för vidareutbildning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år. 

Du kommer till en verksamhet som befinner sig i en spännande och expansiv utveckling. Just nu byggs ett nytt psykiatrihus som står klart 2025. Här samlas vuxenpsykiatrins alla verksamheter under ett och samma tak vilket skapar en patientfokuserad och patientsäker verksamhet. Våra patienter får smidigare övergångar och verksamheten får vinster i form av bättre utveckling och samarbete. I de nya lokalerna återöppnar vi också en av våra rättspsykiatriska vårdavdelningar.

Vi söker

Du som söker har högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård. Vi ser gärna att du har utbildning och praktisk erfarenhet av förbättringsarbete samt vana av att leda projekt. Som person är du initiativtagande, resultatinriktad och strukturerad. Du har också en god kommunikativ förmåga. Du är duktig på att fånga in och agera utifrån verksamhetens behov samt att få med medarbetare i utvecklings- och förändringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande så kom gärna in med din ansökan redan idag. 

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin består av tre allmänpsykiatriska heldygnsvårdsavdelningar i Västervik samt allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning i Vimmerby och Västervik. I basenheten ingår också vår rättspsykiatriska enhet. Vi är totalt 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier.

Våra verksamhetsutvecklare ingår i Administrations- och digitaliseringsteamet som ligger under en egen chef. Du kommer vara placerad och ha ditt kontor i Västervik. Teamets fokus är digitala frågor, e-hälsa och administration och leder utvecklingen av digitaliseringsstöd i vårdarbetet. Inom några år kommer vi flytta in i nybyggda lokaler på sjukhusområdet tillsammans med övrig vuxenpsykiatri. Teamet är kopplade till samtliga enheter inom Vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin och har därmed ett nära samarbete med samtliga av dessa.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/626

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-30
Upplysning om tjänsten

Camilla Svensson, avdelningschef

0490-86820
Upplysning om tjänsten

Matilda Ackrell, verksamhetsutvecklare

0490-87231

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet