Verksamhetsutvecklare till Primärvårdsförvaltningen

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du tillsammans med oss har möjlighet att utveckla vården. Som verksamhetsutvecklare kommer du arbeta med att utveckla primärvårdsförvaltningens verksamheter. Fokus ligger på nya arbetssätt, utveckling av processer och e-hälsotjänster.

Förutom att kvalitetssäkra och utveckla förvaltningens verksamheters arbetssätt och metoder kommer du vara aktiv i arbetet med interna fortbildningsinsatser. Tillsammans med uppdragsgivare kommer du även planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten. Rollen innebär mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer samverka med Region Kalmar läns övriga verksamhetsutvecklare.

Du kommer att vara delaktig i att utveckla vårdens digitala flöden och processer med patienten i fokus, med utgångspunkten digitalt när det går, fysiskt när det behövs.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv samt resultat- och serviceinriktad. Du är utåtriktad och har förmågan att engagera andra och har lätt för att samarbeta. Ditt arbetssätt är strukturerat för att kunna planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten.

Som person ser vi gärna att du är nyfiken och kommunikativ, har lätt för att skapa goda och förtroendefulla relationer samt en förmåga att engagera andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och har erfarenhet av att arbeta med stort eget ansvar i team. Du ska vilja utveckla primärvårdsförvaltningens verksamheters flöden och processer för att höja patientsäkerhet, öka tillgänglighet och förbättra kvalitet.

För tjänsten krävs högskoleutbildning inom förslagsvis hälso- och sjukvård, teknik, data/IT, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning samt tidigare erfarenhet/intresse för utveckling av digitala tjänster. Det är meriterande om du har praktisk och teoretisk kompetens gällande förbättringsarbete och erfarenhet av ledarskap.

Det är meriterande om du har kunskaper inom hälso- och sjukvårdens verksamhetsområde. Körkort är ett krav eftersom arbetet innebär resor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande, innan ansökningstiden går ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring - varje dag! Primärvårdsförvaltningen ansvarar för länets hälsocentraler, 1177 vårdguiden på telefon, barnhälsovård, asyl- och flyktinghälsovård, barn- och ungdomshälsan samt psykisk hälsa primärvård. Primärvården är i en utveckling mot Nära vård. Detta innebär i sig nya arbetssätt för hälsa, vård och omsorg för våra medarbetare.

Du arbetar i primärvårdsförvaltningens stab och där du kommer att arbeta tillsammans med förvaltningsdirektören, våra engagerade och kunniga medarbetare och chefer in i framtida utmaningar. Primärvårdsförvaltningens stab arbetar tillsammans inom områdena HR, ekonomi, verksamhetsutveckling, samordning, patientsäkerhet, ledning och chefer in i framtida utmaningar Vi arbetar tillsammans med övergripande planering, strategi och utveckling. Du kommer till en arbetsplats med öppet arbetsklimat och fokus på bra bemötande.

 Vårt uppdrag är att utveckla och stödja ett öppet, kunnigt och engagerat chef- och ledarskap med ett konsultativt förhållningssätt som ska kännetecknas av ett professionellt bemötande - Tillsammans varje dag.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/941

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-03
Upplysning om tjänsten

Niklas Föghner, Primärvårdsdirektör

0480-899 99
Upplysning om tjänsten

Patrik Glasberg, Bitr förvaltningschef

0480-410 394
Upplysning om tjänsten

Carl Wyckman, Vision

0491-782416
Upplysning om tjänsten

Agneta Tinnert, Akademikerförbundet SSR

0480-841 51

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 4 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet