Verksamhetsutvecklare Primärvårdsförvaltningen

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du tillsammans med oss har möjlighet att utveckla vårdens flöden och processer, då en av våra verksamhetsutvecklare kommer att vara föräldraledig.

Som verksamhetsutvecklare kommer du arbeta med att utveckla primärvårdsförvaltningens verksamheter för att höja patientsäkerhet, öka tillgänglighet och förbättra kvalitetsarbete. Fokus ligger på nya arbetssätt, utveckling av digitala verktyg och ehälsotjänster.

Förutom att kvalitetssäkra och utveckla förvaltningens verksamheters arbetssätt och metoder kommer du vara aktiv i arbetet med interna fortbildningsinsatser. Tillsammans med uppdragsgivare kommer du även planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten. Rollen innebär mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer samverka med Region Kalmar läns övriga verksamhetsutvecklare.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv samt resultat- och serviceinriktad. Du är utåtriktad och har förmågan att engagera andra. Det är viktigt att du är noggrann, van att arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta.

 Du ska vilja utveckla primärvårdsförvaltningens verksamheters flöden och processer för att höja patientsäkerhet, öka tillgänglighet och förbättra kvalitetsarbete.

 Du ska kunna planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

- Du har kvalificerad högskoleutbildning med inriktning mot hälso- och sjukvård/beteendevetenskap och/eller verksamhetsutveckling.

- Det är meriterande om du har kunskaper inom hälso- och sjukvårdens verksamhetsområde, praktisk och teoretisk kompetens gällande förbättringsarbete, erfarenhet som ledare samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

- Körkort är ett krav eftersom arbetet innebär resor.

- Det är meriterande med kunskap inom informationsteknologi, interoperabilitet samt e-hälsa.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring - varje dag! Primärvårdsförvaltningen ansvarar för länets hälsocentraler, 1177 vårdguiden på telefon, barnhälsovård, asyl- och flyktinghälsovård, barn- och ungdomshälsan samt psykisk hälsa primärvård.

Du arbetar i primärvårdsförvaltningens stab och där du kommer att arbeta tillsammans

med förvaltningsdirektören, våra engagerade och kunniga medarbetare och chefer in i framtida utmaningar. Du kommer till en arbetsplats med öppet arbetsklimat och fokus på bra bemötande.

 Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/423

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-10-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Niklas Föghner Primärvårdsdirektör

0480-899 99
Upplysning om tjänsten

Patrik Glasberg Tf Primärvårdsdirektör

0480-41 03 94
Upplysning om tjänsten

Emma Allgren Verksamhetsutvecklare

0480-84705

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 oktober 2019 Lämna synpunkter på innehållet