Verksamhetsutvecklare, digitalisering

Västerviks sjukhus söker Verksamhetsutvecklare, digitalisering. Välkommen med din ansökan senast den 7 april.

Vi erbjuder

Har du intresse för hur hälso- och sjukvården kan dra nytta av digitaliseringsmöjligheter och hur arbetet med omställning och utveckling som en följd av digitalisering kan gå till?
Vi söker nu en verksamhetsutvecklare med fokus på digitalisering och digitala processer.

Då nya digitala lösningar kommer att utgöra en framgångsfaktor för hälso- och sjukvården i framtiden erbjuder vi nu en möjlighet att få vara med och driva digitaliseringen på Västerviks sjukhus.

Tillsammans med motsvarande funktion på Oskarshamns- och Kalmars sjukhus samt tillsammans med övriga förvaltningar får du ett spännande och varierat arbete med möjlighet att påverka utvecklingen på flera olika områden. Du kommer att fungera som kontaktpersonen mellan vården och IT.

I rollen kommer du att vara engagerad i hela sjukhusets resultat och utveckling samt ge verksamhetsnära stöd i olika utvecklingsfrågor. Du ska bevaka utvecklingen i omvärlden inom våra arbetsområden och bidra till kunskapsspridning.

Vi söker

Vi söker dig med universitetsutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har erfarenhet av strategiskt utvecklingsarbete, gärna inom digitaliseringsområdet. Kanske har du en bakgrund som förändringsledare, projektledare, verksamhetsutvecklare eller liknande. Din svenska och engelska är mycket god i såväl tal som skrift. Du är en driven och intresserad datoranvändare som förstår vikten av systemstöd, automatisering och annan form av digitalisering.

Vi söker dig som har förståelse för och övergripande kunskap om flöden, informationssystem och processer. Cosmicerfarenhet är meriterande.

Du är drivande, kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer. Du är positiv och har en förmåga att engagera andra.

Du har lätt för individuellt arbete men uppskattar även att arbeta i grupp med kollegor i olika professioner som tillsammans arbetar fokuserat mot samma mål.


Vi ser fram emot din ansökan!

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ledningsstabens huvuduppgift är att ge stöd och service till hälso- och sjukvårdens verksamheter och chefer på Västerviks sjukhus.
Vi har ett stort ansvar att ge underlag till beslut och att medverka till genomförande av beslut som tas av regionens ledning. Våra arbetsområden utgörs av ekonomi-, utvecklings- och utredningsfrågor och vi jobbar i nära samarbete med HR-enheten.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:39

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-04-07

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Henrik Holmberg

Sjukhuschef

0490-87414

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 april 2019 Lämna synpunkter på innehållet