Verksamhetsutvecklare digitalisering inom hälso- och sjukvården

Region Kalmar län

Vi har en annons för hela Kalmar län:

ANSÖK HÄR

Vi erbjuder

Vi rekryterar tre verksamhetsutvecklare inom digitalisering till våra verksamheter inom hela hälso- och sjukvården.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där vi tillsammans utvecklar vårdens digitala flöden och processer med patienten i fokus, med utgångspunkten digitalt när det går, fysiskt när det behövs. Region Kalmar län tar nu ytterligare steg till en mer hållbar utveckling av hälso- och sjukvården i syfte att öka tillgängligheten och förbättra kvaliteten.

Tillsammans med de tre sjukvårdsförvaltningarna kommer du att planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten.

Rollen är både operativ och strategisk vilket medför att du kommer ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer vara med i arbetet med att införa regionövergripande IT-stöd med stor påverkan på vårdens arbetsprocesser och fokus på att skapa nytta för både invånare och medarbetare.

En viktig uppgift för dig blir att operativt stötta verksamheterna vid införandet av nya lösningar och förbättra användningen av befintliga. Arbetet innefattar IT-stöd kopplat till både vårdens arbetsprocesser och invånartjänster. Det handlar även om att ta fram utbildningsmaterial och utbilda nyckelpersoner, leda workshops vid processkartläggning eller att vara verksamhetsrepresentant i projektgrupper.

Vi söker

Till de här tre tjänsterna söker vi personer som kan se till helheten och som tillsammans bildar ett team för utveckling av våra digitala tjänster. Ditt arbetssätt är strukturerat för att kunna planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten.

För tjänsten krävs högskoleutbildning inom förslagsvis hälso- och sjukvård, teknik, data/IT, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning samt tidigare erfarenhet/intresse för utveckling av digitala tjänster. Det är meriterande om du har praktisk och teoretisk kompetens gällande förbättringsarbete och erfarenhet av ledarskap.

Som person ser vi gärna att du är nyfiken och kommunikativ, har lätt för att skapa goda och förtroendefulla relationer samt en förmåga att engagera andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och har erfarenhet av att arbeta med stort eget ansvar i team såväl som självständigt.

Körkort är ett krav eftersom arbetet innebär resor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Du kommer att arbeta inom alla våra tre sjukvårdsförvaltningar och organisatoriskt tillhöra primärvårdsförvaltningen.

Du kommer till en arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare i ett öppet arbetsklimat med fokus på bra bemötande. Vi finns i hela länet och möjlighet till placering är därför stor.

Provanställning kan komma att tillämpas. Intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi är cirka 6000 medarbetare som tillsammans arbetar vi för livskvalitet och god hälsa för länets alla invånare. Våra tre hälso-och sjukvårdsförvaltningar finns representerade i hela Kalmar län. Vi erbjuder specialiserad sjukhusvård och psykiatriskvård. Vi bedriver länets samlade laboratorieverksamhet och ansvarar för länets hälsocentraler. Vi ser människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/278

Placering/enhet:

Region Kalmar län

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Niklas Föghner, Primärvårdsdirektör

0480-899 99
Upplysning om tjänsten

Ragnar Styrbjörn, Verksamhetsutvecklare

0492-175 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 15 april 2021 Lämna synpunkter på innehållet