Verksamhetsutvecklare – Utvecklingsenheten Länssjukhuset

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där vi tillsammans utvecklar sjukhusets processer och verksamheter för att bidra till en god och nära vård. Arbetet utförs i samarbete med chefer och medarbetare.

I din roll bedriver du systematiskt förbättringsarbete genom att arbeta strukturerat och proaktivt. Arbetet kan handla om att analysera, planera, implementera och stödja nya arbetssätt. Du kommer också att arbeta med mål, mått och aktiviteter.

Vi söker

Vi söker dig som har lämplig högskoleexamen och som tidigare har arbetat inom en profession som är relevant för vår verksamhet. Det är meriterande om du har arbetat med utvecklings- och förbättringsarbete. Tjänsten förutsätter god datorvana och erfarenhet av digitala verktyg. Du behöver vara kommunikativ och pedagogisk i ditt bemötande, både i tal och skrift.

Som person är du utvecklingsinriktad, har en analytisk förmåga och gillar att lösa utmaningar. Du är öppen för nya perspektiv, nyfiken och arbetar gärna i många parallella processer. Du har en drivkraft som gör att du får saker gjorda på ett effektivt och genomtänkt sätt. Det är också viktigt att du kan samarbeta och skapa goda relationer samt bidra till en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Utvecklingsenheten arbetar i nya, aktivitetsbaserade lokaler på Länssjukhuset i Kalmar i ett nära samarbete med andra administrativa funktioner såsom ekonomi och HR. Arbetsgruppen består av cirka tio personer varav tre stycken är verksamhetsutvecklare.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/757

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-12-06

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christina Welander Gunnarsson, chef

0480-81097

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet