Verksamhetskoordinator ortopedkliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Är du sjuksköterska och vill bli en nyckelperson i ortopedkliniken Oskarshamns framgångsrika och nationellt uppmärksammade vårdkedja? Värdesätter du nöjda patienter? Vill du göra vår klinik ännu bättre? Vill du vara en del i ortopedklinikens vision ”Tillgänglighet och kvalitet i världsklass”?

Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet och därför hoppas vi på att du vill ge dig själv chansen att utveckla inte bara vår klinik utan även dig själv som person. Vi erbjuder dig en skräddarsydd introduktion som inte bara innehåller dina blivande arbetsuppgifter. Du kommer även att hospitera på övriga funktioner på kliniken och får en klinikanpassad, ortopedisk introduktion av våra läkare och sjukgymnaster. Vår introduktion innehåller bland annat en hospitering på operationsenheten för att se vad som händer med våra patienter under en knä- och höftprotesoperation. För att förstå din nya arbetsplats kommer du även få en tillbakablick på vad som har gjort att ortopedkliniken Oskarshamn är där vi är idag. Eftersom du är viktig för oss vill vi att du verkligen ska känna att det är så också.

Grunden till ortopedklinikens verksamhet bygger på en god service och ett gott bemötande gentemot våra invånare. Vi utmanar ständigt oss själva att förbättra kvaliteten och upplevelsen av vården omkring våra patienter. Vi har därför sedan många år upprättat ett vård-/patientkontrakt där vi förbinder oss att göra just detta. Det är därför av största vikt att du i grunden är en person som vill göra allt för att de som söker sig till oss ska känna sig trygga och välkomna. Eftersom kvalitetsmedvetenhet är vital för oss vill vi att utveckling är viktigt för dig och att du har en vilja att fånga upp förbättringsmöjligheter i vardagen.

Vi söker

Som verksamhetskoordinator spelar du en stor och viktig roll i samspelet mellan ortopedmottagningens olika funktioner, ortopedavdelningens arbete och inte minst planeringen gentemot operationsenheten. Arbetet innebär både fysiska, digitala och telefonkontakter med både patienter och andra enheter och vårdgivare inom och utanför Region Kalmar län.
Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.

Urval sker löpande.

Vår arbetsplats

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare. Vi bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå, med tyngdpunkt på knä- och höftproteser. Vår klinik har under flera år legat bland de bästa i Sverige beträffande patientnöjdhet enligt Nationella patientenkäten. Vi är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter. Vårt målmedvetna arbete med ständiga förbättringar av kvaliteten i våra processer och att vi alltid har våra kunder i centrum har även medfört att en stor del av våra patienter kommer till oss även från andra län.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1096

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-31
Upplysning om tjänsten

Dick Beddesand. tf Verksamhetschef

0491-78 24 76
Upplysning om tjänsten

Hanna Etzner, Vårdförbundet

073-401 98 56

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet