Verksamhetschef vuxenpsykiatri

Psykiatriförvaltningen

Vi söker en verksamhetschef till Oskarshamns psykiatriska öppenvårdsmottagning. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete där du har möjlighet att vara med och utveckla psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län.

Vi erbjuder

I Region Kalmar län erbjuder vi ett omfattande chefsutvecklingsprogram där vi strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi erbjuder en mängd förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, löneväxling och mycket mer. Region Kalmar län arbetar för att ständigt förbättra verksamheternas kvalitet. Det gör vi genom strategin ”varje dag lite bättre- kraften hos många" där målet är att alltid öka värdet för dem vi är till för.

Vi välkomnar dig som tillsammans med oss, vill vara med och skapa förutsättningar för framtidens psykiatri. Ditt chefskap ska vila på Region Kalmars värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du har erfarenhet av att vara ledare och är trygg i din roll. Du har förmågan att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare och du är van att arbeta självständigt. Förutom utveckling, drift och uppföljning så är samverkan med andra aktörer viktigt. Som verksamhetschef rapporterar du till psykiatridirektören och deltar aktivt i förvaltningens ledningsgrupp. Du är väl förtrogen i rollen som arbetsgivarrepresentant och bidrar i förändrings- och kvalitetsarbeten tillsammans med din arbets- och ledningsgrupp.

Tillsammans med verksamhetens medarbetare driver du omställningen till en nära och personcentrerad vård.

Samsjuklighetsutredningen, "Från delar till helhet", påverkar den fortsatta utvecklingen och du stimuleras av att samverka med andra aktörer.

Vi söker

Du har en kvalificerad högskoleutbildning med inriktning mot/relevans för ledning av psykiatrisk vård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatriskt arbete samt erfarenhet av chefs- och/eller ledningsuppdrag.

Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat, men vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen.

Vår arbetsplats

Oskarshamns psykiatriska mottagning har nya fina lokaler som ligger i anslutning till sjukhuset i Oskarshamn. Vi är en arbetsgrupp på drygt 40 medarbetare som har våra patienter i fokus och som trivs tillsammans på jobbet.

Vuxenpsykiatri Mitt finns i Oskarshamn och är en verksamhet som består av mottagning, rehabilitering och ett socialpsykiatriskt team. Vår mottagning arbetar mot 3 kommuner och dess invånare. Vi samarbetar med olika vårdgrannar.

Vi jobbar i tvärprofessionella team. Uppdraget för psykiatriska mottagningen i Oskarshamn är bland annat läkarbesök, medicinuppföljningar, terapi och gruppbehandlingar.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/124

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-19
Upplysning om tjänsten

Mats Petersson, psykiatridirektör

0480-81723
Upplysning om tjänsten

Veronica Berg, HR-chef

0480-84303

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet