Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Verksamhetschef till Stora Trädgårdsgatans hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som verksamhetschef på Stora Trädgårdsgatans hälsocentral erbjuder vi dig ett meningsfullt och utvecklande arbete. Du får möjlighet att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll för patienternas och invånarnas hälsa och vård i upptagningsområdet. Uppdraget innebär att leda en organisation i ständig förändring med nya utmaningar där vi möter befolkningens behov samt att ställa om till en mer nära vård.

I Region Kalmar län arbetar vi med och utbildar våra chefer inom det utvecklande ledarskapet (UL). Det kännetecknas av att man är ett föredöme, visar personlig omtanke och inspirerar och motiverar sina medarbetare. Läs gärna mer om det här: utvecklande ledarskap

Du har möjlighet till fortlöpande kompetensutveckling genom våra interna chefsutbildningar.

Vi erbjuder en mängd förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, löneväxling och mycket mer. Vi bryr oss om våra medarbetare och strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vi söker

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som vill vara med och skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård i framtiden. Ditt chefskap ska vila på Region Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du har erfarenhet av att vara ledare och har ledarskapsutbildning. Vi ser gärna att du har en grundprofession inom något av våra yrken och har du erfarenhet av utvecklingsarbete ser vi det som meriterande.

Som ledare är du lyhörd och har en helhetssyn. Du har förmågan att skapa ett öppet arbetsklimat som utgör grund för delaktighet och engagemang hos dina medarbetare och där ni tillsammans utvecklar verksamheten. Vidare är du tydlig och trygg som ledare och med ditt stora engagemang för hälso- och sjukvård driver du verksamheten som du ansvarar för framåt. Förutom planering, drift och uppföljning så är samverkan med andra aktörer viktigt. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar. Stor vikt läggs vid dina personliga ledaregenskaper.

Chefskapet är tidsbegränsat och omfattningen på chefsuppdraget kan diskuteras. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i organisationen inom ditt yrke.

Vår arbetsplats

Stora Trädgårdsgatans hälsocentral finns i centrala Västervik. Vi har ca 9600 listade patienter och har ett gott rykte bland såväl patienter som vårdgrannar. Här jobbar kompetenta och erfarna medarbetare tillsammans i team för att ge våra patienter den bästa vården.

Vi har ett öppet utvecklingsklimat och eftersträvar hög serviceanda. Vi söker dig som med ditt goda ledarskap tillsammans med hälsocentralens medarbetare kan arbeta för en arbetsplats som genomsyras av hög trivsel och god arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/368

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-05-27
Upplysning om tjänsten

Niklas Föghner, Primärvårdsdirektör

0480-89999
Upplysning om tjänsten

Maria Enge Jonsson, HR-chef

0480-448460
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-17855
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, Kommunal

0490-86230
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström, Vision

0480-84633
Upplysning om tjänsten

Åsa Persson, Läkarförbundet

0471-18511
Upplysning om tjänsten

Sofi Hild, Psykologförbundet

0480-89909
Upplysning om tjänsten

Lena Pleijel Rydberg, Akademikerförbundet SSR

0480-38481

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30