Verksamhetschef till Specialist- och sjukhustandvården i Västervik

Folktandvården söker Verksamhetschef till Specialist- och sjukhustandvården i Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 24 mars.

Vi erbjuder

Hög frihetsgrad utifrån ett stort politiskt förtroende, väl utarbetade rutiner och nära samarbete mellan våra avdelningar. Det är så arbetet bedrivs på Specialist- och sjukhustandvård i Kalmar län. Låter det intressant? Vi söker nu en chef som vill fortsätta att utveckla verksamheten i Västervik och Oskarshamn.

Specialist- och sjukhustandvården finns på Västerviks sjukhus som en samlad klinik med avdelningar för parodontologi, oral kirurgi, oral protetik, endodonti, pedodonti samt sjukhustandvård. Till kliniken hör även avdelningen för sjukhustandvård i Oskarshamn. I samverkan med patient och vårdgivare, såväl inom Folktandvården som privat, utförs den vård som är motiverad.

Kliniken har knappt 30 medarbetare och präglas av lagarbete och framåtanda. Varje avdelning företräds av en ämnesföreträdare som driver utvecklingen tillsammans med sina medarbetare och i samverkan med chefen. Kliniken har ett nära samarbete med allmäntandvården samt med specialist- och sjukhustandvården i Kalmar.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling av våra chefer eftersom de är nyckelpersoner för vår framgång både ur ett folktandvårds- och klinikperspektiv.

Vi söker

Vi söker dig som har ett intresse för att leda och förmågan att ta tillvara på den potential som våra medarbetare har. Du driver kliniken med hjälp av dina ämnesföreträdare och medarbetare. Tillsammans utvecklar ni verksamheten utifrån Folktandvårdens uppdrag, målsättning och gemensamma värdegrund.

Din helhetssyn gör att du förstår vikten av våra värderingar lagarbete, personligt ansvar och respekt, både inom din egen klinik och tillsammans med andra kliniker, för att på så sätt se till organisationens bästa. Du har intresse av att arbeta med människor, tilltro till andra och energi för förändring och utveckling. I din funktion som verksamhetschef är du direkt underställd tandvårdschefen.

Ledarerfarenhet och utbildning inom ledarskap är meriterande liksom odontologisk utbildning. Erfarenhet från arbete inom tandvård eller övrig hälso- och sjukvård värderas också högt.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vår filosofi är att bygga upp målstyrda kliniker ledda av kompetenta och visionsstyrda chefer och medarbetare med stor frihetsgrad.

Du erhåller en tillsvidareanställning inom Folktandvården i Kalmar län med ett tidsbegränsat chefskap. Tillträde sker enligt överenskommelse och vi tillämpar individuell lönesättning.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

FTV:2019:15

Placering/enhet:

Folktandvården

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Henrik Lindblad

HR-chef

0480-84120
Upplysning om tjänsten

Ingela Throzell

Facklig företrädare SRAT

0490-865 35
Upplysning om tjänsten

Samuel Nilsson

Facklig företrädare Tjänstetandläkarna

0480-846 60
Upplysning om tjänsten

Karin Adlersson

Facklig företrädare Vision

0490-865 46
Upplysning om tjänsten

Lise-Lott Hinsegård Heiding

Förvaltningschef

0480-842 12

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet