Verksamhetschef till Blomstermåla hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Nu finns en möjlighet för rätt person att träda in som verksamhetschef för Blomstermåla hälsocentral, då nuvarande chef ska gå i pension. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete med stor arbetsglädje. Du får möjlighet att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll för patienternas och invånarnas hälsa och vård i upptagningsområdet. Uppdraget innebär att leda en kunskapsorienterad organisation i ständig förändring med nya utmaningar, där du i en god arbetsmiljö har chans att utveckla både dig själv och verksamheten.

Om du har ett intresse av att vara verksamhetschef för två hälsocentraler så finns nu möjligheten att även söka chefskapet på Mönsterås hälsocentral. Vid intresse, sök även tjänsten "Verksamhetschef till Mönsterås hälsocentral".

Genom anställning inom Region Kalmar län får du dessutom tillgång till flera förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, löneväxling och mycket mer. Vi bryr oss om våra medarbetare och strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare!

I Region Kalmar län har vi valt att arbeta med, och utbilda våra chefer, inom det utvecklande ledarskapet (UL) som kännetecknas av att vara ett föredöme, visa personlig omtanke och kunna inspirera och motivera sina medarbetare. Läs gärna mer om det här: Utvecklande Ledarskap

Vi söker

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som vill vara med och skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård in i framtiden. Ditt chefskap ska vila på Region Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. För att skapa tydlighet i de krav som ställs på dig som chef arbetar vi i Region Kalmar län utifrån en chef- och ledarskapsstrategi. Vi vill att du ska ha ett tydligt ledarskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar.

Vi söker en ledare som är trygg och tydlig med en god kommunikativ förmåga. Du ska ha förmågan att skapa god kultur och delaktighet, och gärna påverka andra med ditt stora engagemang för hälso- och sjukvård. Förutom planering, drift och uppföljning så är utveckling av verksamheten samt samverkan med andra aktörer också av stor vikt. Arbetet kräver ett helhetsperspektiv där du kan förena rollerna som chef, ledare och strateg. Vi vill att du har erfarenhet av att vara ledare och har ledarskapsutbildning.

Chefskapet är tidsbegränsat och storleken på chefsuppdraget kommer att diskuteras. Vi erbjuder dig en fast anställning i organisationen inom ditt yrke.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Den lilla hälsocentralen, med Ditt bästa i Fokus, Vi bryr oss! Detta är vårt motto som vi arbetar efter på Blomstermåla hälsocentral. Vi är en familjär hälsocentral med bra samarbete, och en väl fungerande arbetsgrupp med ett öppet klimat, där vi sätter patientens hälsa i centrum. Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL, blodtryck, inkontinens, demens, vaccination, livsstil, hemsjukvård, distriktssköterskemottagning och rehabkoordinator. Vi har ca. 3.600 listade patienter på hälsocentralen

Region Kalmar län erbjuder en oerhörd bredd av naturupplevelser, från kustbandet till Ölands alvar och Smålands djupa skogar. Här får du tillgång till bra barnomsorg och skolor, många sportanläggningar och golfbanor. Kusten inbjuder till sol, bad, segling och fiske. Skogen lockar till bär- och svampplockning och jakt. Besöksnäringen är ett av våra starkaste profilområden och ger en stark grogrund för företagande och jobbtillfällen.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/719

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-11-28
Upplysning om tjänsten

Niklas Föghner, Primärvårdsdirektör

0480-899 99
Upplysning om tjänsten

Ann-Sofie Sjöstam, HR chef

0492-175 32
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström, Vision

0491-782 747
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

072-222 37 06
Upplysning om tjänsten

Micaela Seinegård, Kommunal

0480-818 06
Upplysning om tjänsten

Maria Svensson, Läkarföreningen

0499-489 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 november 2021 Lämna synpunkter på innehållet