Verksamhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du vara med att leda och utveckla den psykiatriska vården för barn- och ungdomar i Kalmar län? Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete som verksamhetschef för BUP.

Barn- och ungdomspsykiatrin befinner sig just nu i en förändring. Den psykiska ohälsan bland barn och ungdomar ökar i hela landet och i Kalmar län. Därför pågår ett viktigt förändrings- och förbättringsarbete för att kunna möta behovet genom stegvis vård, ökad samverkan samt förbättrad tillgänglighet och kvalitet. Du kommer leda och driva detta arbete tillsammans med dina medarbetare och i samverkan med vårdgrannar. Du kommer också ansvara för ekonomi, personal och arbetsmiljö samt för planering och uppföljning av mål och resultat. Arbetet gör du tillsammans med BUP:s ledningsgrupp som består av chefer för mottagningar och avdelning, medicinskt ansvarig läkare samt patientsäkerhetssamordnare. Med engagemang deltar du i psykiatriförvaltningens ledningsgrupp samt länsgemensam ledning.

I Region Kalmar län erbjuder vi ett omfattande chefsutvecklingsprogram där vi strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi erbjuder en mängd förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, löneväxling och mycket mer. Region Kalmar län arbetar för att ständigt förbättra verksamheternas kvalitet. Det gör vi genom strategin ”varje dag lite bättre- kraften hos många där målet är att alltid öka värdet för dem vi är till för.

Vi söker

Du som söker har högskoleutbildning som är relevant för verksamhetsområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatriskt arbete samt erfarenhet av chefs- och/eller ledningsuppdrag. Du är resultatorienterad med förmåga att formulera konkreta mål och att leda verksamheten till måluppfyllelse. Du uppvisar ett gott kommunikativt ledarskap samt besitter de strategiska verktyg som behövs för att initiera, driva och skapa delaktighet med medarbetare i förändringsprocesser.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Utdrag från polisens belastningsregister krävs för tjänsten.

I denna rekrytering har Region Kalmar valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Lundberg, 0769 46 83 30. Välkommen med din ansökan senast den 19 februari.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin är en länsfunktion i Kalmar län och har mottagningar i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. I Kalmar bedrivs heldygnsvård med 4 platser. Till barn- och ungdomspsykiatrin hör även Anorexi och bulimicenter som finns i Kalmar och Västervik. Inom barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län arbetar 140 medarbetare.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/115

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-19
Upplysning om tjänsten

Mats Petersson, Psykiatridirektör

0480-81723
Upplysning om tjänsten

Veronica Berg, HR-chef

0480-84303

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet