Verksamhetschef Radiologiska kliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Nu söker vi en verksamhetschef till Radiologiska kliniken i Oskarshamn som med ett stort engagemang och intresse vill arbeta tillsammans med oss för att utveckla verksamheten.

Radiologen har som verksamhetsidé att med god samverkan, med rätt kompetens och i rätt tid skapa trygghet gentemot klinikens patienter genom kvalitativ behandling och vård.

Som Verksamhetschef för Radiologen är du direkt underställd sjukhuschefen och ingår i sjukhusets ledning. I linje med Regionens vision och värderingar arbetar och ansvarar du för att bedriva en effektiv verksamhet och tillsammans med verksamhetens ledning, skapar ni förutsättningar för detta. Du kommer att vara direkt ansvarig chef för klinikens läkare och två första linjens chefer.

Ditt chefskap ska vila på Region Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt ledarskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar.

I din roll är du drivande i utvecklingen av Radiologiska kliniken på Oskarshamns sjukhus tillsammans med systerklinikerna inom Regionen. Som en del av att möta framtidens krav kommer du att vara med och implementera nästa MR-kamera på sjukhuset. Viktiga uppgifter i rollen är att kunna resurs- och produktionsplanera verksamheten. Ditt arbete leder till en god samverkan, säker vård för våra patienter och en god och utvecklande arbetsmiljö för medarbetarna, alltid med våra värdegrundsfrågor i fokus.

Chefsskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vi söker

Vi söker en tydlig och innovativ chef som genom öppenhet och dialog, såväl internt som externt, driver verksamheten framåt. Du är lyhörd och har förmågan att motivera, främja och utveckla medarbetarnas idéer och ger dem den information, trygghet och stöd de behöver. För uppdraget som verksamhetschef kan identifiera samt analysera eventuella hinder i verksamheten. Du hittar effektiva lösningar och kan prioritera utifrån ett helhetstänk. Du har alltid patientens nuvarande och framtida behov i beaktning när beslut fattas.

Du skapar goda samarbeten genom trovärdighet och förtroende. Vi ser därför att du är kommunikativ, har en analytisk förmåga och ett prestigelöst förhållningssätt som skapar engagemang, delaktighet och en god arbetsmiljö.

Vi tror på ett tydligt och utvecklingsinriktat ledarskap, där lojalitet till det uppdrag du har är av största vikt.

Vår arbetsplats

Vi är en serviceenhet mot andra enheter inom sluten- och öppen vården, där vi arbetar flexibelt för patientens bästa, för snabb och säker diagnostik. Våra möten med patienterna är oftast korta och intensiva.

Röntgenavdelningen är modernt utrustad, helt digitaliserad och bedriver allmänradiologisk verksamhet, huvudsakligen under dagtid (kl. 07.30-16.00), med beredskapsverksamhet på kvällar, nätter och helger och vi är ett team med omkring 35 anställda. Vi som välkomnar dig består av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt MTA-ingenjörer. Vi ser det som en självklarhet att alltid arbeta med patienten i fokus och arbetar utifrån att ge våra medborgare den bästa servicen och tillgängligheten.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/395

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-05-27
Upplysning om tjänsten

Christer Svensson sjukhuschef

0491-782444
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind Vårdförbundet

0492-17855
Upplysning om tjänsten

Malin Lindestål Kommunal 0491-78 21 28

AngelikaHolmbergVision0491-782183
Upplysning om tjänsten

Edwin van Asseldonk Läkarförbundet

0491-782153
Upplysning om tjänsten

Claudia Danielsson Ledarna

0491-782240

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 maj 2022 Lämna synpunkter på innehållet