Verksamhetschef Ortopedkliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Nu söker vi en verksamhetschef till vår Ortopedklinik på Oskarshamns sjukhus. Ortopedkliniken är en verksamhet som bygger på tydliga och standardiserade processer där patientfokus är ett viktigt ledord i verksamheten. Kliniken har under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp och under 2021 blev kliniken nominerad till Götapriset för bästa utvecklingsprojekt.

Vi söker

Vi söker Dig som har en examen från högskola eller universitet. Har du en ledarskapsutbildning eller har genomgått Region Kalmar läns chefstraineeprogram ser vi det som meriterande. Vi ser även att det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med ledarskap i en politisk styrd organisation.

Du har en god kännedom om lagar och förordningar och ett gott intresse för ekonomi, utveckling- och ledarskapsfrågor. Du har en god administrativ förmåga och du kan föra dig väl i både tal och skrift.

Vår arbetsplats

Ortopedkliniken är en av fem kliniker på Oskarshamns sjukhus. På kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Som verksamhetschef är du en viktig deltagare i sjukhusets ledningsgrupp där vi tillsammans arbetar mot uppsatta mål och för sjukhusets utveckling i det svenska vårdlandskapet framåt.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/97

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-20
Upplysning om tjänsten

Christer Svensson

0491-78 24 44
Upplysning om tjänsten

Pernilla Petersson, Vårdförbundet

0480-44 88 81
Upplysning om tjänsten

Malin Lindestål, Kommunal

0491-78 21 28
Upplysning om tjänsten

Angelika Holmberg, Vision

0491-78 21 83
Upplysning om tjänsten

Edwin van Asseldonk, Läkarföreningen

0491-78 21 53
Upplysning om tjänsten

Claudia Ortega Danielsson, Ledarna

0491-78 22 40

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 februari 2022 Lämna synpunkter på innehållet