Verksamhetschef Gamleby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Nu söker vi en verksamhetschef till Gamleby hälsocentral, då nuvarande chef väljer att gå vidare till nya utmaningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete med stor arbetsglädje. Du får möjlighet att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll för patienternas och invånarnas hälsa och vård i upptagningsområdet. Uppdraget innebär att leda en organisation i ständig förändring men nya utmaningar där vi möter befolkningens behov samt att ställa om till en mer nära vård.

I Region Kalmar län har vi valt att arbeta med, och utbilda våra chefer, inom det utvecklande ledarskapet (UL) som kännetecknas av att vara ett föredöme, visa personlig omtanke och kunna inspirera och motivera sina medarbetare. Läs gärna mer om det här: utvecklande ledarskap

Som anställd hos oss får du dessutom möjlighet till kompetensutveckling och vi erbjuder en mängd förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, löneväxling och mycket mer. Vi bryr oss om våra medarbetare och strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi söker

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som vill vara med och skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård in i framtiden. Ditt chefskap ska vila på Region Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du har erfarenhet av att vara ledare och har ledarskapsutbildning. Har du erfarenhet av utvecklingsarbete eller en grundprofession inom något av våra yrken ser vi det som meriterande.

Som ledare är du lyhörd och har en helhetssyn. Du har förmågan att skapa ett öppet arbetsklimat som utgör grund för delaktighet och engagemang hos dina medarbetare och ni tillsammans utvecklar verksamheten. Vidare är du tydlig och trygg som ledare och med ditt stora engagemang för hälso- och sjukvård driver du verksamheten du ansvarar för framåt. Förutom planering, drift och uppföljning så är samverkan med andra aktörer viktigt. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar. Stor vikt läggs vid dina personliga ledaregenskaper.

Chefskapet är tidsbegränsat och storleken på chefsuppdraget kommer att diskuteras. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i organisationen inom ditt yrke.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Gamleby hälsocentral är en liten familjär hälsocentral med korta beslutsvägar. Vi består idag av ca 20 medarbetare som med sitt engagemang och sin kompetens skapat en varm, trygg och stabil arbetsgrupp. Vi är måna om att ha en god arbetsmiljö där vi tillsammans gör vårt bästa för patienterna vi möter dagligen. Vi har en bra sammanhållning och vi trivs och har roligt tillsammans. Trivs medarbetarna så trivs även patienterna.

Gamleby ligger ca 2 mil norr om Västervik med närhet till natur, skogar och sjöar. Här finns möjlighet att utöva många olika aktiviteter året runt och besöka smålandskusten med sitt rika skärgårdsliv eller besöka mysiga second hand-butiker och trevliga restauranger.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1141

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-16
Upplysning om tjänsten

Niklas Föghner, Primärvårdsdirektör

0480-899 99
Upplysning om tjänsten

Ann-Sofi Sjöstam, HR chef

0492-175 32
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström, Vision

0491-782 747
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-178 55
Upplysning om tjänsten

Micaela Seinegård, Kommunal

0480-818 06
Upplysning om tjänsten

Lena Pleijel Rydberg, Akademikerförbundet SSR

0480-384 81
Upplysning om tjänsten

Maria Liliequist, Läkarförbundet

0490-869 45
Upplysning om tjänsten

Sofi Hild, Psykologförbundet

0480-899 09

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet