Verksamhetschef Ankarsrum Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Nu söker vi en verksamhetschef till Ankarsrum hälsocentral, då nuvarande chef kommer att gå i pension. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete med stor arbetsglädje. Du får möjlighet att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll för patienternas och invånarnas hälsa och vård i upptagningsområdet. Uppdraget innebär att leda en organisation i ständig förändring med nya utmaningar där vi möter invånarnas behov samt att ställa om till en mer nära vård.

I Region Kalmar län har vi valt att arbeta med, och utbilda våra chefer, inom det utvecklande ledarskapet (UL) som kännetecknas av att vara ett föredöme, visa personlig omtanke och kunna inspirera och motivera sina medarbetare. Läs gärna mer om det här: Utvecklande ledarskap

Som anställd hos oss får du dessutom möjlighet till kompetensutveckling och vi erbjuder en mängd förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, löneväxling och mycket mer. Vi bryr oss om våra medarbetare och strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi söker

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som vill vara med och skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård in i framtiden. Ditt chefskap ska vila på Region Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv.

Vi vill att du har erfarenhet av att vara ledare och har ledarskapsutbildning. Har du erfarenhet av utvecklingsarbete eller en grundprofession inom något av våra yrken ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och kan kommunicera på ett lyhört och tydligt sätt. Du ska ha förmågan att skapa god kultur och delaktighet, och gärna påverka andra med ditt stora engagemang för hälso- och sjukvård. Förutom planering, drift och uppföljning så vill du driva och utveckla verksamheten framåt. För att lyckas i rollen som verksamhetschef är det också viktigt att vara förtroendeingivande och närvarande i verksamheten. Arbetet kräver ett helhetsperspektiv där du kan förena rollerna som chef, ledare och strateg. Stor vikt läggs vid dina personliga ledaregenskaper.

Chefskapet är tidsbegränsat och storleken på chefsuppdraget kommer att diskuteras. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i organisationen inom ditt yrke.

Välkommen med din ansökan! 

Vår arbetsplats

Vi är ett kompetent, engagerat och glatt gäng som arbetar på Ankarsrums hälsocentral. Det är en liten familjär och välfungerande hälsocentral med ca 15 medarbetare, där varje medarbetare är lika viktig för att det ska fungera bra. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör. God stämning och högt till tak är två beskrivningar som passar in på oss. Vi fäster stor vikt vid kontinuerligt förbättringsarbete i smått som stort.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/779

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-11-28
Upplysning om tjänsten

Niklas Föghner, Primärvårdsdirektör

0480-899 99
Upplysning om tjänsten

Ann-Sofi Sjöstam, HR chef

0492-175 32
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström, Vision

0491-782 747
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-178 55
Upplysning om tjänsten

Micaela Seinegård, Kommunal

0480-818 06
Upplysning om tjänsten

Lena Pleijel Rydberg, Akademikerförbundet SSR

0480-384 81
Upplysning om tjänsten

Maria Liliequist, Läkarförbundet

0490-869 45
Upplysning om tjänsten

Sofi Hild, Psykologförbundet

0480-899 09

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 november 2021 Lämna synpunkter på innehållet