Vårdsystemsupport Cosmic Västervik

IT- förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som systemadministratör hos IT-vårdsystemsupport där du har möjlighet att kombinera ditt vård- och systemintresse med att ge god användarsupport.

- I mitt arbete får jag hjälpa användarna och sprida kunskap som underlättar för dem i deras dagliga arbete och tillbaka får jag en stor tacksamhet, säger Camilla Wärnström, systemadministratör.

IT-vårdsystemsupport är första kontakten för vården när det gäller frågor kring journalsystem och
närliggande vårdsystem. Som systemadministratör fungerar du som användarstöd främst via telefon och vårt ärendehanteringssystem. De flesta frågor kan du lösa direkt medan andra ärenden hanteras av kollegorna.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
- Supportera till exempel Cosmic, Nationell patientöversikt (NPÖ), Pascal och HSA-katalogen
- Hantera behörigheter för olika användare
- Hålla informationsträffar för lokalt systemansvariga (VDP/LEA/LSA)
- Vid behov ge support på plats ute i verksamheten
- Utbilda i Cosmic vid start av nya enheter
- Skapa instruktionsguider
- Revidera och skicka ut informationsmaterial och nyhetsbrev, skriva driftinformation på intranät

Du ingår i beredskapskedjan för IT-vårdsystemsupporten. Ditt verksamhetsområde är hela länet och din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Västervik, Oskarshamn eller Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har arbetat inom vården de senaste tre åren med journalsystemet Cosmic som arbetsredskap. Utbildningsmässigt har du lägst gymnasienivå men vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har tidigare supporterfarenhet och/eller har arbetat som lokalt systemansvarig (VDP/LEA/LSA).

För att trivas i supportteamet tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt, har lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt och är bra på att vara konkret och tydlig i sättet att förmedla information. I linje med våra värderingar är du en individ som tar egna initiativ och driver din egen utveckling framåt samt har ett intresse för kundservice. Vidare är du noggrann, nyfiken och lyhörd.

Vår arbetsplats

Inom IT-vårdsystemsupporten har vi olika yrkesbakgrunder vilket vi uppskattar och tar tillvara. Arbetsglädjen är stor och vi har en vilja att ständigt lära nytt, förbättra och att möta användaren på bästa sätt.

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 150 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/421

Placering/enhet:

IT- förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Sandell

0480-811 59
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 juli 2020 Lämna synpunkter på innehållet