Vårdkoordinator Stora Trädgårdsgatan HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande anställning som vårdkoordinator på Stora Trädgårdsgatans hälsocentral. Du får möjlighet att utveckla arbetssättet internt på enheten tillsammans med sjuksköterskor och läkare. Du samarbetar med vårdkoordinatörer på Västerviks sjukhus samt med kommunens biståndshandläggare och hälso- och sjukvårdsenhet. Detta sker dagligen via videomöten där varje hälsocentral ansvarar för de patienter som är inneliggande på sjukhus och tillhör hälsocentralen. Tillsammans med övriga professioner bedöms behovet för patienten och du ansvarar för planering och uppföljning efter utskrivning från sjukhus.

Du kommer även att arbeta på mottagningen där du har mottagningsbesök som bokas enligt önskemål från läkare eller sjuksköterskorna och innebär till exempel EKG-tagning, blodtryck och bladderscan. På läkarmottagningen assisterar du vid enklare operativa ingrepp.

Vi söker

Dig som trivs med att ha ett stort samarbetsnät runt dig. Du är självgående i ditt arbete men samarbetar dagligen internt på enheten och externt. Du har ett engagemang för patienten och följer patienten från inskrivning på sjukhus till uppföljning i hemmet. Målet är att patienten ska få en trygg och säker hemgång från sjukhuset.

Du är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård, Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som vårdkoordinator, arbetat inom Västervik kommuns hälso- och sjukvårdsenhet eller regionens primärvård/slutenvård. Det är viktigt att du är lugn och strukturerad och vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning. Intervjuer sker löpande.

Vår arbetsplats

Stora Trädgårdsgatans hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Undersköterskegruppen består av 6 medarbetare som arbetar självständigt med sina uppdrag men hjälps ständigt åt inom gruppen. Det är en varm och trevlig arbetsplats där alla känner stort engagemang för det vi gör. Vi arbetar med mentorskap där du har regelbunden kontakt med din mentor. 

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/312

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-06
Upplysning om tjänsten

Daniel Johansson, avdelningschef

0490-862 21
Upplysning om tjänsten

Åsa Vestergren, Kommunal

0490-874 95

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 7 maj 2021 Lämna synpunkter på innehållet