Utvecklingstjänst Samrehab och Kommun

Oskarshamns sjukhus

Projekttjänst/utvecklingstjänst

Vi söker Arbetsterapeut eller Fysioterapeut till Oskarshamns Kommun och Samrehab Region Kalmar län

Utvecklings/projektarbetet innebär:

Ett varierande och stimulerande utvecklingsarbete i riktning till god och nära vård. Syftet är att skapa en rehabiliteringskedja som utgår från patientens bedömda behov med en samordning av individuellt riktade insatser. Rehabiliteringen ska genomföras med ett personcentrerat synsätt, där resurserna sätts in till patienten/brukaren där behovet är som störst och utan några organisatoriska gränser.

Du kommer att arbeta inom både kommunrehabiliteringen och Samrehab Oskarshamn och genom en samordningsroll stödja verksamheterna för att med kvalitet förbättra individens väg mellan vårdnivåerna. Tillsammans kan vi möjliggöra att fler individer i kommunen kan bedömas och rehabilteras utanför sjukhuset. Genom att tidigt i vårdkedjan använda varandras kompetenser och sömlöst skräddarsy teamet kring individen skapa en mer effektfull rehabilitering.   

Vi söker

Dig som är legitimerad arbetsterapeut/fysioterapeut.
Yrkeserfarenheter från både arbete i kommun samt från rehabilitering på sjukhus är önskvärda. Du behöver vara självgående samt ha förmågan att prioritera och organisera ditt arbete för att kunna arbeta strukturerat och effektivt. Att du trivs med att arbeta självständigt såväl som tillsammans i team är viktigt.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi arbetar aktivt med digitalisering och satsar på utveckling av hur vi kan möta våra patienter/brukare, anhöriga samt kollegor i planeringen av individen i rehabiliteringen. Vi ser det därför viktigt att du är intresserad och positiv till att medverka till fortsatt utveckling inom detta område.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1037

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-07
Upplysning om tjänsten

Stefan Bragsjö, Basenhetschef, Samrehab

0490-866 27
Upplysning om tjänsten

Susanne Klingstedt, Verksamhetschef, Oskarshamn

0491-889 42
Upplysning om tjänsten

Sofie Johansson, Fysioterapeuterna

0491-889 46
Upplysning om tjänsten

Eva Algesson, Sveriges arbetsterapeuter

0491-76 48 04
Upplysning om tjänsten

Hanna Kristelius, Fysioterapeuterna

0491-78 27 83
Upplysning om tjänsten

Ulrika Sundell, Sveriges arbetsterapeuter

0490-874 11

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet