bild för annons Utvecklare Datawarehouse och Business Intelligence

Utvecklare Datawarehouse och Business Intelligence

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att vara med i arbetet med att utforma effektiva IT-lösningar inom digitalisering som ger nytta i Region Kalmar läns förändrings- och förbättringsarbete. Du arbetar med verksamhetsuppföljning och hanterar stora mängder data inom bland annat ekonomi, personal och verksamhet.

Du fördjupar dig i Region Kalmar läns olika verksamhetsområden och utifrån deras behov tar du fram relevanta beslutsunderlag. Du arbetar med alla delar i processen; allt från att analysera behov och definiera krav till nyutveckling och förvaltning/support.

Som systemutvecklare/systemförvaltare ingår du i Team Beslutsstöd som förvaltar och utvecklar Region Kalmar läns datalager genom hantering av information från olika verksamhetssystem. Teamet stödjer systemägare och verksamhetsområdena med att säkerställa kvalitet i den data som sedan ligger till grund för verksamhetens rapporter och beslutstödsapplikationer. Din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och/eller erfarenhet av systemutveckling. Det är ett krav att du har erfarenhet av Microsofts databashanterare SQL Server och meriterande om du har erfarenheter av Javascript och Python samt erfarenhet av stora datamängder och kunskap inom Business Intelligence. Det är en fördel om du har erfarenhet av SAP, QlikView och Qlik Sense eller andra BI-verktyg som Power BI eller Tableau.

Eftersom en stor del av arbetet bedrivs nära Region Kalmar läns olika verksamhetsområden krävs det att du kan kommunicera med så väl databaser som med olika verksamhetsföreträdare. För att trivas hos oss är det viktigt att du är kreativ, analytisk och noggrann. Du är lyhörd för verksamheternas behov och har förmåga att skapa bra och förtroendefulla relationer. Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt.

Vår arbetsplats

När Team Beslutsstöd får berätta om sitt arbete låter det så här:
— Här får man jobba nära verksamheten vilket gör att man snabbt ser nyttan av sitt arbete.
— Vi är en liten grupp som samarbetar som ett lag. Det är alltid lätt att testa idéer eller ställa frågor till kollegorna.
— Rutiner och lösningar diskuterar vi ofta tillsammans för att hitta de bästa lösningarna.

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Vår medarbetarenkät visar att en stor andel medarbetare känner stolthet över att arbeta med IT på Region Kalmar län och att de skulle rekommendera andra att börja arbeta på vår arbetsplats. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs gärna mer om att jobba med IT i Region Kalmar län

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 160 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1074

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-16
Upplysning om tjänsten

Torsten Dahlberg, enhetschef IT Interaktion

0480-44 52 60
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet