Utbildningsanställning onkologisjuksköterska inriktning Strålbehandling

Region Kalmar

Vi erbjuder

Region Kalmar län fortsätter att satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården.

Som sjuksköterska inom Region Kalmar län har du möjlighet att vidareutbilda dig genom en så kallad utbildningsanställning.

En utbildningsanställning innebär att du som sjuksköterska läser en specialistutbildning på arbetstid med bibehållen lön och som dessutom ger en anställning inom den specialitet du utbildat dig inom.

Läs mer om utbildningsanställning här

När du söker en utbildningsanställning behöver du även söka till specialistsjuksköterskeutbildningen här. Sista ansökningsdag till specialistsjuksköterskeutbildningen inom onkologisjukvård med start vårterminen 2023 är den 15 september. 

Ett erbjudande om utbildningsanställning kan ske först när du har blivit antagen till utbildningen. Under utbildningsperioden anställs du av den klinik där du kommer att arbeta när specialistutbildningen är klar, därefter erbjuds du en tjänst som specialistsjuksköterska vid den klinik där du har haft din utbildningsanställning.

Vi söker

Främst dig som är legitimerad sjuksköterska och är anställd av Region Kalmar län men även dig som är legitimerad sjuksköterska som inte redan är anställd hos oss men som är intresserad av att vidareutbilda dig har möjlighet att söka.

Du är intresserad av arbeta med omvårdnad i kombination med högteknologisk utrustning. Du har lätt för att samarbete med andra eftersom en stor del av arbetet sker i nära samarbete med andra sjuksköterskor. Onkologin är under snabb utveckling vilket kräver att du som söker har intresse för och är positiv till förändringar.

Vår arbetsplats

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsklinik med verksamhet på Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar. 

Vi har en mycket välfungerande verksamhet med god ekonomi och det viktigaste av allt - nöjda patienter. Region Kalmar län är en lagom stor organisation och vi har korta beslutsvägar. Att ha korta beslutsvägar ger våra medarbetare möjlighet att själva påverka utvecklingen och vårt arbetssätt.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/748

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Under utbildningstiden behåller du din lön. Därefter tillämpas individuell lönesättning.

Ansök senast:

2022-09-30
Upplysning om tjänsten

Christina Delborn

0480-38413

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet