Utbildningsanställning för Distriktssköterskor Primärvårdsförvaltningen

Region Kalmar

Vi erbjuder

Region Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården. Nu finns möjlighet för dig sjuksköterska, som är motiverad att ta ett steg vidare genom att specialisera dig som sjuksköterska. Anställningen är tillsvidare med omfattningen 100 % och placering som utbildningsanställd. Efter genomförd utbildning erhålls anställning som distriktssköterska på någon av Primärvårdsförvaltningens hälsocentraler i länet. För mer detaljerad information, se bifogad länk: http://navet.lkl.ltkalmar.se/Medarbetarguide/Utbildning/(lokalt kollektivavtal)

Vi söker

dig som har behörighet till specialistutbildning med inriktning distriktssköterska. Erbjudande om utbildningsanställning kan ske när medarbetaren har blivit antagen till sökt utbildning. För att vara aktuell skall du vara anställd inom Region Kalmar.

  Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/112

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ann-Sofi Sjöstam HR-chef

0492-175 32

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet