Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Utbildningsanställning barnmorska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som sjuksköterska att läsa en specialistutbildning på arbetstid med bibehållen lön i en så kallad utbildningsanställning. Samtidigt som du studerar blir du tillsvidareanställd på enheten där du sedan kommer att arbeta som färdig specialistsjuksköterska. Den här tjänsten söker du separat och utbildningen söker du genom antagning.se senast den 15/9. Den här annonsen innebär alltså inte att du även sökt in till utbildningen utan det behöver göras separat enligt ovan. 

Läs mer om utbildningsanställning här

Vi söker

Vi söker dig som vill ha ett brett arbete med mycket egenansvar. Som barnmorska är du med och gör skillnad varje dag! Vill du ha ett utvecklande yrke där man möter både glädje och sorg? Då passar du som barnmorska! Som barnmorska är du ett stöd till den födande familjen i samband med förlossning och BB-tiden. Jobbet innefattar också att vara stödjande vid svåra händelser i samband med graviditet och förlossning. Vi söker främst dig som är legitimerad sjuksköterska och anställd av Region Kalmar län. Har du ett stort intresse för att vidareutbilda dig men inte är anställd av oss idag kan du ändå söka tjänsten. 

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken i Västervik och Mödrahälsovården i norra Kalmar län möter patienter i alla åldrar och i många olika situationer. Som barnmorska arbetar du för kvinnors reproduktiva hälsa inom ett mycket brett verksamhetsområde, barnmorskan träffar kvinnor under hela deras livscykel från den unga skolflickan till den åldrande kvinnan.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/595

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-09-30
Upplysning om tjänsten

Maria Petersson, avdelningschef

0490-87320
Upplysning om tjänsten

Maria Ringenhag, avdelningschef

0490-86358
Upplysning om tjänsten

Malin Nyström, SRAT

0490-86129

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30