Uroterapeut/Sjuksköterska, Barnmottagningen

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder arbete som uroterapeut/sjuksköterska på barnmottagningen i Kalmar. Tjänsten är med inriktning mot uroterapi. Förutom specialområde kan tjänsten kombineras med andra arbetsområden på mottagningen beroende på tidigare erfarenhet

I rollen kommer du ha egna sjuksköterskemottagningar men kommer även arbeta mycket i team tillsammans med andra sjuksköterskor och läkare. Arbetet på mottagning är mån-fre och enstaka helgpass kan ingå i schemat beroende på ansvarsområden. I den lilla arbetsgruppen hjälps vi åt och är flexibla. Vi ingår på ett naturligt sätt i klinikens helhet med ständig utveckling inom sitt specialområde.

Vi söker

Vi söker dig som är uroterapeut alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet och intresse inom uroterapi. Meriterande med erfarenhet inom barnsjukvård. Som person ser vi att du bör vara strukturerad, tydlig och ha lätt för att ta egna initiativ. Du kan arbeta självständigt likaväl som att samarbeta i grupp då arbetet består av båda delarna. Stor vikt lägg vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Barnmottagningen tar emot barn och ungdomar mellan 0-18 år inom de medicinska specialiteterna. Förutom barnmottagning så har barn- och ungdomskliniken egna slutenvårdsplatser samt en egen akutmottagning i moderna och välutrustade lokaler. På kliniken arbetar drygt 140 medarbetare.

Intervju och anställning kommer att ske fortlöpande.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/82

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 50 - 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-16
Upplysning om tjänsten

Git Karlsson, avdelningschef

0480-83267

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet