Urologsjuksköterska kirurg-och urologmottagningen

Västerviks sjukhus söker Urologsjuksköterska kirurg-och urologmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 19 april.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på bedriver Du egen sjuksköterskemottagning, som bland annat innefattar mer avancerade kateterbyten, RIK-inlärning (Ren Intermittent Kateterisering), olika behandlingar i urinblåsan samt patienter med impotensbesvär. Du kommer även ha LUTS-mottagning, dit patienter kommer för att kartlägga och utreda sina vattenkastningsbesvär Du har telefonrådgivning till patienter men ger även många råd till sjukvårdspersonal.

En del av arbetet på Urologmottagningen är att fungera som kontaktsjuksköterska för patienter med olika urologiska cancerdiagnoser, detta är ett utvecklande och självständigt arbete. Kontaktsjuksköterskorna är ett stöd för patienter under utredning och behandling av cancerdiagnoser och senare i prostatacancerdispensären.

Vi hjälper även våra patienter med utprovning och förskrivning av inkontinensprodukter, detta gäller både urin och avföringsläckage.

Som sjuksköterska på mottagningen bör Du också vara flexibel mot kirurgsidan samt assistera läkare vid olika mottagningar.

Vi söker

Leg. Sjuksköterska. Arbetet är självständigt och en bred yrkeserfarenhet behövs för denna uppgift, erfarenhet från urologi, förskrivningsrätt samt kursen urologisk omvårdnad 15hp är meriterande. Du ska även ha ett intresse för uroterapi, och Du ska kunna tänka dig att gå utbildningen till uroterapeut
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi söker en sjuksköterska med intresse för urologisk vård samt uroterapi till vår mottagning. Som sjuksköterska på mottagningen erbjuds du ett varierande, självständigt och stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling inom området.
På mottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, en uroterapeut och medicinska sekreterare. Arbetet på mottagningen sker i team runt de olika diagnoserna för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:35

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-04-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Irene Jakobsson

Avdelningschef

0490-86893
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten

Facklig företrädare Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 april 2019 Lämna synpunkter på innehållet