Upphandlare

Region Kalmar

Vi erbjuder

Har du ett stort intresse för inköp och strategiska affärer? Är du pedagogisk, nyfiken och analyserande med väl utvecklad servicekänsla?

Då har vi jobbet för dig! I tjänsten som upphandlare samordnar och genomför du upphandlingar, ger råd och information i upphandlingsfrågor samt följer upp och vårdar avtal och leverantörskontakter i nära samverkan med verksamheten. Upphandlingarna genomförs i samverkan med sakkunniga kollegor i verksamheterna. Du kommer att arbeta både enskilt och i team med övriga medarbetare. Du kommer även att delta i interna och externa nätverk och därmed bidra till utvecklingen av vår verksamhet så att vi blir ännu bättre.

Vi söker

Du har en, för tjänsten, relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har kunskap i Lag om offentlig upphandling (LOU) och gärna erfarenhet av upphandling eller område som kan bedömas likvärdigt. Vi ser gärna att du har förhandlingsvana samt erfarenhet av projektledning och avtal.

Vi söker dig som tycker om att möta människor och har ett brinnande intresse för goda affärer med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har ett professionellt förhållningssätt - är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt, är flexibel och har en vilja att precis som vi, bidra till den positiva stämningen på vår enhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.
Urval kan ske löpande, så sänd in din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vi på Upphandlingsenheten genomför länsövergripande upphandlingar för hela regionen och stöttar alla våra verksamheter i avtals- och upphandlingsfrågor. Vi följer aktivt upp avtal och har ett särskilt ansvar för att regionens verksamheter tillämpar upphandlade avtal.  

Du blir en del av upphandlingsenheten som består av 24 medarbetare. 

Vi är en modern arbetsplats där vi arbetar utifrån vår värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt ledar- och medarbetarskap. Arbetsglädjen står i fokus och vi arbetar för att varje dag bli lite bättre!

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/593

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-31
Upplysning om tjänsten

Jesper Zetterström

0480-426692
Upplysning om tjänsten

Staffan Carlson

0480-418035
Upplysning om tjänsten

Ylva Westbergh, Vision

0480-84947

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30