Undersköterskor/Barnsköterskor sommarjobb

Västerviks sjukhus

Vill du göra skillnad i sommar? Vill du efter ditt sommarjobb ha samma känsla som tidigare medarbetare hos oss har haft? Och vill du jobba på Sveriges bästa mellanstora sjukhus? Kom då till oss på Västerviks sjukhus.

”Det roligaste och mest lärorika jobb jag någonsin haft”

”Personalen är helt underbar och välkomnande. Två mycket lärorika somrar spenderade på en plats jag drömmer om att i framtiden bli del av”

”Har varit väldigt roligt att jobba med tillförlitliga och handledande kollegor”

Här erbjuds du ett spännande och omväxlande sommarjobb. Tillsammans med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla med tätt samarbete över klinikgränserna och med snabba beslutsvägar.

Som undersköterska/barnsköterska har du ett patientnära arbete och är många gånger den första person våra patienter möter. Hos oss får du arbeta självständigt samtidigt som du samarbetar kring patienten tillsammans med dina kollegor i teamet inom olika professioner.

Vi söker dig som sommaren 2022 har:

  • Examen från Vård- och omsorgsprogrammet (eller likvärdig)
  • Avslutat termin fyra på sjuksköterskeprogrammet
  • Studerar vid läkarprogrammet

Har du inte något av det ovanstående men är under utbildning inom vård och är 18 år är du välkommen att söka. Du kan komma bli aktuell som sjukvårdsbiträde.

Tidigare erfarenheter från Hälso- och sjukvård är meriterande. Likaså erfarenhet från journalsystemet Cosmic.

Utöver din kunskap inhämtad från utbildning så söker vi dig som trivs i kontakten med människor och får dem att känna sig välkomna. Du är en lagspelare som tillsammans med dina kollegor kan arbeta för att ge patienten den bästa vården som är möjlig. Du är öppen – engagerad – kunnig.

 

Välkommen till gemenskapen på Västerviks sjukhus!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/989

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

50

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-04-30
Upplysning om tjänsten

Gustav Erlandsson, HR-konsult

0490-879 22

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 maj 2022 Lämna synpunkter på innehållet