Undersköterskor Akutmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Denna annons riktar sig till dig som redan har en anställning inom Region Kalmar län.

Tjänsterna är tidsbegränsade anställningar med start 1 september till och med 31 dec 2020. Tjänsterna är på 75 %. Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Här erbjuds du ett omväxlande och spännande arbete som undersköterska hos oss på Akutmottagningen, Västerviks Sjukhus.

Vi som välkomnar dig är ett tätt sammansvetsat team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. För oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö och god stämning. Detta skapar vi tillsammans genom en välkomnande kultur där vi alltid ställer upp, stöttar och hjälper varandra.

Till akutmottagningen vänder sig de akut sjuka patienterna, i alla åldrar, och söker vård inom olika områden såsom kirurgi-, ortopedi-, medicin- barn-, ögon- och öron. Som undersköterska hos oss är du en viktig tillgång, både i teamet och för våra patienter. Då vi arbetar med en stor bredd inom sjukdomar, diagnoser och tillstånd så får du i denna roll utvecklas mycket i din profession. Du är personen som möter patienten när den kommer till mottagningen, finns tillgänglig för  att svara på frågor och få denne att känna sig lugn och trygg. Dina arbetsuppgifter består av att utföra kontroller, provtagning och att bistå läkare vid olika ingrepp, som exempelvis suturering.

Vi har öppet dygnet runt, årets alla dagar så du ges möjlighet till en variation i dina arbetstider.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom akutsjukvård.

För att trivas hos oss ser vi att det är det viktigt att du har ett genuint intresse för människor, är empatisk och har förmågan att sätta dig in i andra människors situation. Du känner dig säker i din profession, är tydlig i ditt sätt att kommunicera och du har förmågan att skapa en trygghet och lugn i de patienter du möter. Hos oss är samarbete av yttersta vikt, både inom teamet och mellan kliniker. Det är viktigt att du kan arbetat självständigt och kan fatta egna beslut när det krävs. Du har ett flexibels förhållningsätt och kan ställa om när situationen kräver. Du har ett positivt förhållningssätt och gott bemötande både till patienter, anhöriga och dina kollegor.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi arbetar ständigt med förbättringar och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att kunna möta våra patienter och framtiden på bästa sätt. Vi deltar i projekt, processer och ofta i hälsoförebyggande insatser så att du har ett intresse av att utveckla både verksamheten och dina egna kunskaper ser vi som en självklarhet.

Vår arbetsplats

Akutmottagningen vid Västerviks sjukhus ger ett akut omhändertagande dygnet runt.
På akutmottagningen tar vi hand om kirurg-, ortoped-, medicin- barn-, ögon- och öron patienter.

Vår arbetsplats är en väl fungerande mottagning med generellt korta handläggningstider.

Mottagningen samarbetar med de flesta kliniker vid sjukhuset, ambulansverksamheten, polismyndigheten, kriminalvården, andra sjukhus samt hemsjukvården i närliggande kommuner.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/409

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2020-12-31

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 75%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-07-02

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Susanne Kinell, biträdande Avdelningschef

0490-861 49
Upplysning om tjänsten

Annika Hasselqvist kommunal

0490-86091
Upplysning om tjänsten

Stefan Rasmussen

0490-86091

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30