Undersköterska Vimmerby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett trevligt arbete i en trevlig miljö med engagerade kollegor. Idag är vi 12 stycken undersköterskor som möter patienter på distriktsläkarmottagningen och provtagningen på lab. Vi utför vissa undersökningar själva som EKG, blodtryckskontroll mm. Vi erbjuder goda möjligheter till ett varierat och utvecklande arbete. Helgarbete på vår primärvårdsjour kan förekomma.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om varierat arbete, är hjälpsam och ansvarstagande. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter med patienten i fokus. Du känner dig bekväm i patientkontakten. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och vill bidra till en god stämning på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande. Samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Erfarenhet av tidigare arbete inom primärvård är meriterande.

Vi rekryterar löpande under annonstiden.

Vår arbetsplats

Vi är regionens största hälsocentral med ca 15 500 listade patienter som kan träffa specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, utbildningsläkare, psykologer och kuratorer, fotvårdsterapeut, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker samt medicinska sekreterare.

 

 Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/735

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Pernilla Strömberg

0492-178 67
Upplysning om tjänsten

Ewa Davidsson, Kommunal

0492-17600
Upplysning om tjänsten

Jenny Nilsson, Kommunal

0492-17600

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet