Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska till Torsås hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete som undersköterska i en härlig arbetsgrupp där det finns många olika kompetenser. Dina arbetsuppgifter består främst av provtagningar, öronspolningar, assistering vid små operationer, gynekologiundersökningar och rektoskopi. Som undersköterskegrupp har man även hand om att beställa förråd och tvätt samt hålla undersökningsrummen i ordning.

Du kommer att arbeta på våra hälsocentraler, Torsås och Söderåkra, där vi tillsammans arbetar, på riktigt, för en god arbetsmiljö och vi ska vara en attraktiv arbetsplats. Vi är ett mycket välfungerande team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykologer som har blivit starka tillsammans trots/genom bland annat pandemins utmaningar. Arbete på Kalmarjouren kan komma att vara en del av ditt uppdrag.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård eller akutsjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mottagningsarbete samt venös provtagning. Det är även en fördel om du har kunskap om vårt journalsystem Cosmic. Vi söker dig som är engagerad, flexibel, serviceinriktad och stresstålig. Du är kunnig och ansvarstagande och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Torsås och Söderåkra hälsocentraler bildar tillsammans en basenhet. Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har mottagningar inom olika specialiteter. Vi har totalt cirka 7000 listade patienter.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/824

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-11-30
Upplysning om tjänsten

Eva-Lotta Johansson, Verksamhetschef

0486-44230
Upplysning om tjänsten

Camilla Westlund, Kommunal

0486-41233

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30