Undersköterska till Stora Trädgårdsgatan HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

En av våra medarbetare går i pension och vi erbjuder nu en tillsvidareanställning som undersköterska hos oss. Det är ett stimulerande och varierande arbete där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat arbetslag. Som undersköterska arbetar du både på laboratoriet och läkarmottagningen.

I kombination med ett självständigt arbete har du egna mottagningsbesök som bokas enligt önskemål från läkare eller sjuksköterskorna och innebär till exempel EKG-tagning, blodtryck och bladderscan. På laboratoriet utför vi både venös och kapillär provtagning samt analyserar vissa blodprover på plats. På läkarmottagningen assisterar du vid enklare operativa ingrepp.

Du har ett tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen och egen kompetensutveckling är en viktig del i arbetet. 

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid. Arbete på primärvårdsjouren ingår i tjänsten.

Vi söker

Ditt intresse för människorna vi möter varje dag är viktig, därför söker vi dig som arbetar med patientens bästa i fokus. Du är strukturerad, positiv, har ett framåtdriv och kan rycka in när det behövs. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta eget initiativ. 

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vår arbetsplats

Stora Trädgårdsgatans hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Undersköterskegruppen består av 6 medarbetare som arbetar självständigt med sina uppdrag men hjälps ständigt åt inom gruppen. Det är en varm och trevlig arbetsplats där alla känner stort engagemang för det vi gör. Vi arbetar med mentorskap där du har regelbunden kontakt med din mentor. 

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/254

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-05
Upplysning om tjänsten

Daniel Johansson, avdelningschef

0490-862 21
Upplysning om tjänsten

Åse Vestergren, Kommunal

0490-874 95

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 6 maj 2021 Lämna synpunkter på innehållet