Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska till Stensö hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta som undersköterska på Stensö hälsocentral? Som undersköterska hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete med möjligheter att lära sig nya uppgifter. Hos oss är samarbetet väldigt viktigt. Vi har en god samanhållning och hjälper varandra att tillsammans uppnå verksamhetens uppsatta mål. Vi erbjuder dig ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor.

Som en av fyra undersköterskor kommer du att vara ansvarig för provtagning, assistera vid små operationer, EKG-tagning och andra uppgifter för att läkarmottagningen ska fungera på ett optimalt sätt. I tjänsten kan även ingå receptionsarbete.

Tjänstgöring på Kalmarjouren kan komma att bli aktuellt.

 

Vi söker

Vi söker dig som är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt.

Du är utbildad undersköterska och trivs med att ge god service till både kollegor och patienter samt känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid bemötande och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet för oss. Det är meriterande om du har arbetat på en hälsocentral tidigare.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

 

Vår arbetsplats

Stensö Hälsocentral ligger i Kalmar tätort nära Länssjukhuset och har ca. 8200 listade patienter. Vi är en välfungerande, familjär och välbemannad hälsocentral med en trygg personalgrupp som sätter stort värde i mötet med patienten. Här har vi en fin stämning med bra teamanda och humor som för oss är grundpelare till en bra arbetsmiljö.

Hälsocentralen erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin och arbetar hälsofrämjande enligt de riktlinjer som är angivna för en hälsocentral inom Hälsoval Kalmar län.

På hälsocentralen arbetar flera yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och medicinska sekreterare. Det finns flera väl fungerande sjuksköterskeledda mottagningar; t ex diabetes, blodtryck, livsstil, astma/KOL, demens, urininkontinens samt vaccinations-mottagning. Handledning av studenter förekommer för kortare och längre tidperioder inom alla yrkeskategorier.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/685

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-09-30
Upplysning om tjänsten

Inger Applelid

0480-81831
Upplysning om tjänsten

Kristin Engström, Kommunal

0480-84597

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30