Undersköterska till Smedby HC och primärvårdsjouren i Kalmar

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara en del av den framtida utvecklingen i en spännande verksamhet.
Du kommer att ha dina anställning på Smedby hälsocentral där du i huvudsak kommer att arbeta
tillsammans med en annan undersköterskekollega samt sjuksköterska eller distrikts-
sköterska. I teamet arbetar också läkare, medicinska sekreterare. En del av din arbetstid kommer att vara förlagd till vardagkvällar och helgdagskvällar på Primärvårdsjouren Kalmar.
I arbetsuppgifterna ingår traditionellt mottagningsarbete med registrering, assistans och
omhändertagande av patienter vid olika behandlingar samt provtagningar. På helgerna förekommer även såromläggningar och vi samverkar med vårdgrannar såsom akutmottagningen, barnakuten och kommunens hälso- och sjukvård för att möta våra patienters behov på rätt vårdnivå.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning sjukvård eller akutsjukvård. Förutom utbildning ser vi gärna att du har erfarenhet i din yrkesroll och har kunskap inom journalsystemet Cosmic. Den vi söker är flexibel och positiv med ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och intresse för att medverka i verksamhetens utveckling är en förutsättning för att trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Vår arbetsplats

Smedby Hälsocentral kännetecknas av en god sammanhållning i arbetsgruppen som sätter patientsäkerhet och gott bemötande i fokus. Hos oss vill vi att alla medarbetare ska känna att det är meningsfullt och utvecklande att gå till jobbet.
Primärvårdsjouren i Kalmar finns belägen i Stensö hälsocentrals lokaler på vardagskvällar och helgdagar. Då arbetar vi i team med tjänstgörande jourläkare och sjuksköterskor.
Välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/877

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-11-25
Upplysning om tjänsten

Susanne Brunby

0480-84604
Upplysning om tjänsten

Micaela Seinegård Kommunal

0480-81806

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 november 2021 Lämna synpunkter på innehållet