Undersköterska till Nybro Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som undersköterska hos oss är du en viktig del i verksamheten. Du får ett varierande arbete med uppgifter som provtagning, assistera läkare vid undersökningar och möjlighet till egen mottagning för exempelvis kontroll av blodtryck, öronspolning etc. 

Vi driver ett ständigt utvecklings- och förbättringsarbete där du som medarbetare har möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetssituation.

Vi söker

Vi söker en undersköterska på ett vikariat för en av våra medarbetare. Du har utbildning som undersköterska med inriktning sjukvård eller akut sjukvård.

Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är även strukturerad, kan prioritera och har en positiv attityd till ditt arbete.

Erfarenhet av arbete inom Primärvården eller liknande mottagningsverksamhet är meriterande, samt kunskaper i datajournalsystemet Cosmic.

Vår arbetsplats

Nybro hälsocentral ligger i centrala Nybro med närhet till bra kommunikationer. Vi har cirka 8 400 listade patienter. Vi strävar efter att tillsammans skapa trygghet och ge patienterna en bra vård. Vår arbetsplats kännetecknas av engagemang, gott samarbete och vi hjälper varandra att nå verksamhetens mål.

Välkommen att söka till vår hälsocentral i Nybro!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/907

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-11-28
Upplysning om tjänsten

Jessica Sakshaug, Verksamhetschef

0481-447 80
Upplysning om tjänsten

Maria Sundbaum, Kommunal

0481-447 95

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 november 2021 Lämna synpunkter på innehållet