Undersköterska till Nybro Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Som undersköterska på Nybro hälsocentral har du ett varierande och stimulerande arbete. I tjänsten ingår sedvanliga mottagningsuppgifter så som provtagning, provhantering samt att assistera läkare vid undersökningar samt möjlighet till egen mottagning för exempelvis kontroll av blodtryck, öronspolning etc. 

Vi driver ett ständigt utvecklings- och förbättringsarbete där du som medarbetare har möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetssituation. Vi värnar om god arbetsmiljö och en bra stämning på vår arbetsplats. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som har tidigare erfarenhet från mottagningsarbete och datavana. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person är du trygg i dig själv, intresserad av att lära dig nya saker och kvalitetsmedveten i dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, strukturerad och har ett gott bemötande gentemot kollegor och patienter. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du ska känna dig bekväm i patientkontakterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av arbete inom Primärvården eller liknande mottagningsverksamhet är meriterande, samt kunskaper i datajournalsystemet Cosmic.

Vår arbetsplats

Nybro hälsocentral ligger i centrala Nybro med närhet till bra kommunikationer. Vi har cirka 8 400 listade patienter. Vi strävar efter att tillsammans skapa trygghet och ge patienterna en bra vård. Vår arbetsplats kännetecknas av engagemang, gott samarbete och vi hjälper varandra att nå verksamhetens mål.

Välkommen att söka till vår hälsocentral i Nybro!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1225

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-29
Upplysning om tjänsten

Jessica Sakshaug, Verksamhetschef

0481-44780
Upplysning om tjänsten

Qendresa Shtavica, Kommunal

0481-44795

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 januari 2023 Lämna synpunkter på innehållet