Undersköterska till Medicinmottagningen

Region Kalmar

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett varierat och givande arbete som undersköterska på medicinmottagningen, Västerviks sjukhus. Tillsammans med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

På den mindre av de två medicinmottagningarna ingår du huvudsakligen i en arbetsgrupp med sjuksköterskor, undersköterska, medicinska fotterapeuter, två läkare, psykolog, kurator, logoped och medicinsk sekreterare. I det dagliga arbetet ingår mycket nära samarbete i team där huvuduppgiften är att delta i demensutredningar på yngre patienter och där det är lite mer komplicerat att ställa en diagnos. I arbetet ingår att sätta upp patienter på väntelista och boka till mottagningsbesök för mottagningens läkare. Vara delaktig vid mottagningsbesök, hembesök eller på SÄBO. Provtagning och assistera vid olika undersökningar t.ex lumbalpunktioner. Du ingår också i vår strumpmottagning där du ansvarar för utprovning av medicinska kompressionsstrumpor i samarbete med fysioterapeuterna på samrehab. I dessa arbetsuppgifter ingår också att föra journalanteckningar samt remissvar.

Dina arbetstider är dagtid, måndag till fredag.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och/eller vårt journalsystem Cosmic så ser vi detta som meriterande. Erfarenhet av att ha arbetat med människor som har en demensdiagnos är av stort vikt.

Du känner ett stort engagemang för ditt arbete och har en professionell framtoning gentemot alla du möter. Du trivs i kontakten med människor, och med ditt positiva förhållningssätt bidrar du till gruppens arbetsglädje och sätter alltid patienten i första rummet där du får dem att känna sig väl bemötta och trygga.

God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och kvalitetsmedvetenhet är egenskaper vi värderar högt. Att du känner dig säker och trygg i din profession är viktigt då vi stundtals har hög arbetsbelastning som kräver att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har förmågan att kunna prioritera ditt arbete och ta beslut när detta krävs.

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/723

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-29

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Monica Svensson, Avdelningschef

0490-867 65
Upplysning om tjänsten

Larita Wigander, Kommunal

0490-862 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet