Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska till Ljungbyholms hälsocentral och Kalmarjouren

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som undersköterska på Ljungbyholms hälsocentral får du ett omväxlande och spännande arbete. Hos oss är samarbetet väldigt viktigt. Vi har en god sammanhållning och hjälper varandra att tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål.

Utöver din tjänstgöring på Ljungbyholms hälsocentral kommer del av din tjänst att vara förlagd på Kalmarjouren. Det innebär att din arbetstid delvis kommer att vara förlagd till vardagkvällar och helger. Primärvårdsjouren i Kalmar finns belägen i Stensö hälsocentrals lokaler. 

I arbetsuppgifterna ingår traditionellt mottagningsarbete med registrering, assistans och omhändertagande av patienter vid olika behandlingar samt provtagningar. På helgerna förekommer även såromläggningar och vi samverkar med vårdgrannar såsom akutmottagningen, barnakuten och kommunens hälso- och sjukvård för att möta våra patienters behov på rätt vårdnivå.

Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år med möjlighet till förlängning. 

Vi söker


Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akut sjukvård. Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad, flexibel och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsarbete och/eller vana från mottagnings- och labarbete. Om du har arbetat på en hälsocentral tidigare ser vi det som meriterande. Det är även en fördel om du har kunskap om vårt journalsystem Cosmic. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen till oss.

Vår arbetsplats


Ljungbyholms hälsocentral ligger strax söder om Kalmar. Hit flyttar barnfamiljer som vill ha ett boende med tillgång till natur och ett bekvämt avstånd till staden. Stadsbussarna passerar oss ofta och vill man tillgodose sin vardagsmotion och bo i centrala Kalmar så finns det fina cykelvägar. Vi har cirka 6600 listade patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Primärvårdsjouren i Kalmar finns belägen i Stensö hälsocentrals lokaler på vardagskvällar kl. 16-22:30 och helgdagar 8-16:15 eller 15-22:30. På vardagskvällar arbetar vi i team med tjänstgörande jourläkare och en sjuksköterska. Dagtid på helger finns även en extra sjuksköterska i teamet. 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/712

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-04
Upplysning om tjänsten

Tina Davidsson, verksamhetschef

0480-81946
Upplysning om tjänsten

Ann-Carina Dowert, Kommunal

0480-81863

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30