Undersköterska till Kvarnholmens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som undersköterska hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete där du lär dig något nytt varje dag! Hos oss är samarbetet väldigt viktigt. Vi har en god samanhållning och hjälper varandra att tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål. Vi har korta beslutsvägar och arbetar ständigt att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienters bästa.

Som en av fyra undersköterskor kommer du att vara ansvarig för provtagning, audiometri,
blodtryckskontroller, öronspolningar, assistering till läkarna vid små operationer,
gynekologiskundersökning och rektoskopi samt delta i vårt akutteam med nära samarbete med
akutläkaren. Som undersköterskegrupp har man även hand om att skriva förråd, steril och tvätt samt hålla ordning i undersökningsrummen m.m. Handledning av studenter är även en naturlig del av vår verksamhet.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning sjukvård eller akut sjukvård. Som person är du engagerad, öppen, kunnig, noggrann, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande, stresstålig och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har även förmåga till helhetssyn. Det är meriterande om du har arbetat på en hälsocentral tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vår arbetsplats

Kvarnholmens hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med ca 7700 listade patienter, som ligger i centrala Kalmar. Hälsocentralen är en del av Region Kalmar och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang och hög kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. På Kvarnholmens hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Vi tror att ett långsiktigt, positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt.

Rekrytering sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/688

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-31
Upplysning om tjänsten

Ann-Louise Elling, Verksamhetschef

0480-81397
Upplysning om tjänsten

Helena Englid, Kommunal

0480-81864

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet